Annonce
Rundt om Viborg

Tidligere drabschef fortæller i Fly

Tidligere drabschef hos Rejseholdet , Kurt Kragh, holder foredrag i Fly Forsamlingshus. Arkivfoto: Kanal 5

Fly: Kurt Kragh, der er tidligere drabschef hos Rigspolitiets Rejsehold, holder onsdag den 6. november foredrag i Fly Forsamlingshus.

Her fra klokken 19.00 kan man høre Kurt Kragh fortælle om de største mordsager i Danmarkshistorien, og han ser tilbage på nogle af de mest spektakulære drab, som han har stået i spidsen for at efterforske. I foredraget beskriver drabschefen også de syv motiver, der typisk ligger bag den ultimative forbrydelse – at slå ihjel: Jalousi, hævn, begær, profit, magt, udstødelse og fanatisme. Kurt Kragh fortæller medrivende om drabsefterforskerens værktøjer i efterforskningen. Om profilering af gerningsmænd og om afhøringsmetoder, men også om team work, grundighed, kløgt og held.

Kur Kragh har udgivet flere bøger om sine oplevelser og erfaringer som efterforsker og drabschef og har medvirket som konsulent ved flere tv-produktioner - blandt andet på TV 2 dokumentarserien "De 7 drab".

Det er Fly Aktive Kvinder, der står bag foredraget. Foreningen er Flys tidligere husmoderforening, og Fly Aktive Kvinder står hvert år fast for at arrangere Sankt Hans-bål og Running Dinner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce