Annonce
Viborg HK

Tidligere hovedsponsor er tilbage i Viborg HK: - Håber vi ser begyndelsen på en ny æra

Viborg HK's ligakvinder kan glæde sig over at have Det Faglige Hus tilbage på spillertrøjerne. Arkivfoto: Morten Pedersen
Det Faglige Hus er tilbage på Viborg HK's spillertrøjer. Fagforbundet stoppede ellers som hovedsponsor i sommer, men en sæson med indtil videre gode resultater i den danske liga har genoptaget samarbejdet. Og måske er der mere i vente.
Annonce

Viborg: Det Faglige Hus har gennem tiderne sendt millioner af kroner i retning af Viborg HK.

Samarbejdet begyndte i 2010, da tuneseren Mouna Chebbah skiftede fra Team Esbjerg til Viborg HK. Med hende fulgte en sponsoraftale med fagforbundet, som er stiftet af Johnny Nim.

I en årrække var det Faglige Hus hovedsponsor i Viborg HK, men i sommer blev aftalen ikke forlænget. Det Faglige Hus var derfor ikke at finde på Viborg HK's spillertrøjer, da sæsonen i HTH Ligaen blev kastet i gang.

Men da Viborg HK-spillerne sidste onsdag løb på banen i Blue Water Dokken til topkampen mod Team Esbjerg, var Det Faglige Hus tilbage - øverst på ryggen af trøjerne.

- Vi har altid haft et godt samarbejde med Det Faglige Hus, som vi vidste ville komme tilbage igen på et tidspunkt. Det Faglige Hus har jo et stort hjerte for Viborg HK, hvor Johnny Nim tidligere har siddet i bestyrelsen, siger Viborg HK's direktør Jørgen Hansen.

Jørgen Hansen vil ikke komme ind på konkrete beløb, men han glæder sig over, at fagforbundet igen er at finde på spillertrøjerne.

- Jeg vil sige, at Det Faglige Hus er en væsentlig sponsor for os økonomisk, men der er også en signalværdi i det her. Det viser, at det Faglige Hus tror på os og vil os, siger Jørgen Hansen.

Annonce

Resultaterne tæller

For Johnny Nim og Det Faglige Hus handler tilstedeværelsen i sportens verden primært om at blive eksponeret. Så da Viborg HK i sidste sæson var et pænt stykke fra medaljerne i danske lige - og for første gange i mange år ikke kvalificerede sig til en europæisk turnering - var Viborg HK som produkt ikke godt nok til, at Det Faglige Hus ville fortsætte som hovedsponsor.

- Vi går meget op i tv-kampe, så vi kan blive synliggjort mest muligt. Viborg HK har ikke været med helt i toppen i et stykke tid, og vi vil være de steder, hvor produktet er ordentligt, og succesen foregår, siger Johnny Nim.

Men i denne sæson har Viborg HK udviklet sig markant i den rigtig retning, og derfor er Det Faglige Hus nu tilbage - i første omgang for resten af den indeværende sæson.

- Det er vældig flot, at Viborg HK igen spiller med i toppen, og jeg håber da på, at det er begyndelsen på en ny Viborg-æra. Det Faglige Hus har en lang historie med Viborg HK, og den betyder også meget, men i sidste ende er det resultaterne, som tæller. Er de ikke gode, så vil vi ikke bruge tid på det, siger Johnny Nim.

Svarer økonomien i den nye aftale til dengang, hvor I havde et hovedsponsorat i Viborg HK?

- Det må du snakke med Jørgen (Hansen, red.) om, men man kommer jo ikke på spillertrøjerne for småpenge. Nu har vi lavet en aftale, som løber frem til sommer, og så må vi se, hvor vi havner henne derefter, siger Johnny Nim.

Viborg HK spiller næsten gang onsdag aften klokken 19, hvor Horsens Håndbold Elite venter på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce