Annonce
Sport

Tidligere landsholdsspiller vender tilbage til Viborg FF som træner

Steven Lustü vender tilbage til Viborg FF, hvor han bliver træner for U17-holdet. Arkivfoto

Viborg FF henter Steven Lustü tilbage til klubben, hvor han får ansvaret for klubbens U17-hold. Samtidig styrkes talentarbejdet i de yngre årgange.

Viborg: Viborg FF styrker talentarbejdet og henter en gammel kending tilbage i folden.

Kenneth S. Kristiansen får efter en periode som U17-træner en ny rolle, hvor han skal styrke arbejdet med de yngre årgange.

Det sker ved, at træneren kommer til at indgå som en ekstra specialtræner for de elever, som er tilknyttet Viborg Elites eliteklasser på Nordre Skole.

- Det betyder, at spillerne på U14, som går i eliteklasserne, får et ekstra ugentligt træningspas med mig. VFF Talent har ikke tidligere haft en træner i Viborg Elite på de årgange, så det skal gerne styrke sammenhængen hele vejen rundt, siger Kenneth S. Kristiansen, der er overbevist om, at det vil gavne spillernes individuelle udvikling.

Samtidig med den rolle kommer Kenneth Sloth Kristiansen til at få ansvaret for U14-holdet i klubben.

Den rokade har givet en ledig plads som cheftræner på U17-holdet. Den plads har man besat med den tidligere landsholdsspiller Steven Lustü, som tidligere har været U15-træner i klubben, men senest var et smut omkring Kjellerup for at være træner for klubbens 2. divisionshold.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage. Jeg havde en fantastisk tid i Viborg sidst, og da klubben har vist interesse i at få mig tilbage, så vil jeg selvfølgelig gerne det. Jeg kender mange af drengene fra tidligere og ser frem til at blive træner for dem igen, siger Steven Lustü, som starter i klubben 1. februar.

Annonce
Kenneth Sloth Kristiansen får en ny rolle, hvor han blandt andet skal sørge for ekstra træning for eleverne i eliteklasserne. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce