Annonce
Sport

Tidligere SIK-træner lander nyt trænerjob - skal træne Skive fH's kvinder

Karin Have har i et årti været træner for SIK's kvinder. Fremover skal hun stå i spidsen for Skive fH. Foto: Skive fH
Den mangeårige SIK-træner Karin Have har landet et nyt trænerjob. De næste tre år skal hun stå i spidsen for Skive fH's kvinder.

Håndbold: Skive fH's kvindehold er et hold i fremdrift.

Holdet har sikret sig tre oprykninger i træk, og er nu at finde i 2. division.

Og for at fortsætte fremgangen og give nye impulser har Skive-klubben valgt at skifte ud på trænerposten.

Og det bliver et lokalkendt træneransigt, som skal tage over hos Skive fH.

Karin Have, som i et årti har været træner for håndboldkvinderne hos Søndermarkens IK (SIK) tiltræder på en treårig aftale.


Jeg glæder mig sindssyg meget til at blive en del af Skive fH og af projektet, hvor vi sammen får skabt en kultur både unge og gamle spillere vælger til

Karin Have, ny træner hos Skive fH


- Vi har igennem den sidste tid haft rigtig gode samtaler med Karin, som vi også har oplevet til fællestræningerne vi har haft med SIK, samt fulgt hende på modstanderens trænerbænk. Karin står for en stribe gode værdier indenfor udvikling og motivation, og vi ser frem til at fortsætte den spændende kurs damerne har sat, hvor vi skal slå fodfæste som et solidt divisionstilbud for unge talenter og rutinerede kræfter, og hele tiden lægge lag på projektet. Karin kommer med et spændende CV, hvor hun både har draget mange erfaringer som spiller og træner, forklarer Jonas Fangel, der er ansat i Skive fH, samt en del af seniorudvalget i klubben.

Karin Have har en spillerfortid i blandt andet Skive, så det er bestemt ikke ukendt land for hende.

Og den 41-årige træner glæder sig til at tage hul på et nyt trænereventyr.

- Udstrålingen og glæden i en spiller er kernen for mig. Det er efter min overbevisning det bedste grundlag for udvikling og evnen til at flytte en spiller til at blive hele mennesker i sporten og samtidig nå deres mål. Jeg glæder mig sindssyg meget til at blive en del af Skive fH og af projektet, hvor vi sammen får skabt en kultur både unge og gamle spillere vælger til – og et fællesskab alle har lyst til at være en del af samtidig med de sportslige ambitioner er i top, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Opvisning af Viborg FF - knuser Esbjerg med 4-0 i topkamp

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topkarakter til dødboldskonge, anfører, forsvarskrumtap og dobbelt målscorer - flotte karakterer til resten

Viborg

Har ikke modtaget en eneste krone i kompensation: Restaurant har holdt personalet på arbejde under nedlukning

Annonce