Annonce
Sport

Tidligere VFF-angriber bombede for Møldrup

Den tidligere VFF-angriber Christian Muomaife scorede tre gange for Møldrup-Tostrup i serie 2. Arkivfoto: Morten Dueholm.

Christian Muomaife har tidligere scoret mål for VFF i Superligaen. Lørdag formiddag debuterede han for Møldrup-Tostrup IF i serie 2 med et hattrick.

Møldrup-Tostrup IF (MTIF) havde en artig lille overraskelse med i truppen, da holdet lørdag formiddag gæstede Hersom-Bjerregrav (HBI) til et lokalopgør i serie 2.

Den tidligere superligaangriber Christian Muomaife var med på Møldrups holdkort - og han skulle blot bruge tre minutter før han bragte gæsterne på 1-0.

Muomaife scorede i perioder en del mål for VFF, men han endte med at blive lejet ud til Hobro. Siden har han ikke rigtig haft karrieren på rette vej.

Annonce

Han har spillet på Færøerne, men skader har også plaget den nigerianske angriber, der dog nu er så klar, at han kan spille med i serie 2.

HBI-spillerne havde stor respekt for den lille angriber, der slog til igen med et hovedstød efter 28 minutter. Han havde også et par chancer yderligere, men han måtte vente indtil 11 minutter inde i anden halvleg inden han fik sit hattrick.

MTIF fik et straffespark. Det blev overladt til Christian Muomaife, der sendte den sikkert ind.

Dermed lignede det en stensikker MTIF-sejr foran 130 tilskuere. HBI blev reduceret til 10 mand, da en spiller blev udvist for protester mod dommeren, men hjemmeholdet gav ikke op.

Først reducerede Henrik Andersen på et fint lille listigt skud, hvorefter Kasper Mouritsen gjorde det til 2-3 på en fremragende flugter med 11 minutter tilbage.

I slutfasen pressede HBI på og Henrik Andersen burde have udlignet, da han fik en fuldstændig fri hovedstødschance midt for mål med to minutter igen. Chancen blev dog brændt på det skammeligste - og så endte det med, at Christian Muomaife og kompagni alligevel kunne juble over de tre point.

Læs mere om Christian Muomaife i mandagens udgave af Viborg Stifts Folkeblad, hvor du får hele 12 siders sportstillæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce