Annonce
Sport

Tidligere VFF'er: Viborg kommer med momentum mod Hobro

Viborg FF har jublet over langt flere sejre end modstanderen i playoffkampene. Det kan vise sig at blive en psykologisk fordel for VFF. Foto: Morten Dueholm
Pierre Larsen er optimistisk på sin tidligere klubs vegne. Han har selv tidligere prøvet at gå ind til playoffkampe som 1. divisionsklub, og det kan være VFF's fordel, at holdet i modsætning til Hobro, har vundet mange kampe sæsonen igennem.

Viborg: Fremad Amager blev en af de store tabere i sidste spillerunde.

Nederlaget på 4-0 i Viborg betød, at en tredjeplads og en potentiel oprykning til Superligaen blev forvandlet til en femteplads.

Den tidligere Viborg-spiller Pierre Larsen var derfor skuffet efter kampen - men omvendt var han også stolt over, at Fremad Amager var kommet så langt, at holdet spillede med om de sjove pladser i sidste spillerunde.

Han havde håbet, at gæsterne kunne have holdt Viborg fra fadet i længere tid, men han tog hatten af for VFF, der viste en styrke og en erfaring, som Fremad Amager-holdet ikke besidder.

Han var for et par år siden med for Helsingør, da VFF blev ekspederet ned i den næstbedste række, og derfor ved han, hvad der nu venter VFF.

- Der venter spændende kampe, hvor det handler om at slå til på dagen. Så man skal være tændt på den rigtige måde og slå til, når det gælder, sagde Pierre Larsen, som er optimistisk på sin tidligere klubs vegne.

- VFF har en god chance. Viborg har vundet mange kampe, og det har Hobro ikke. Jeg kan selv huske, at vi med Helsingør kom med mange sejre og havde momentum, mens VFF kom med mange nederlag. Så jeg tror, at VFF har en fordel på den front, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

112 For abonnenter

52-årig fængslet efter blodigt overfald: 'Jeg var så gal, at jeg ikke kunne mærke smerte'

Annonce