Annonce
Sport

Tidligere VFF-stopper endte på operationsbordet

Søren Reese har fået foretaget et ingreb i sit ene knæ, men han satser på at være tilbage til de sidste kampe i nedrykningspuljen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Forsvarsspilleren Søren Reese kunne ikke træne sin knæskade væk, så det endte med et indgreb i knæet. Han satser på at nå at være med i de kommende puljekampe for AC Horsens.

Horsens: Søren Reese, som før denne sæson skiftede fra Viborg FF via FC Midtjylland til AC Horsens har siden første dag på træningslejren i Tyrkiet kæmpet med en knæskade. Det er både gået op og ned, og det er ikke lang tid siden, at stopperen stadig troede på, at plan A med genoptræning var løsningen, men knæet ville det anderledes.

- Vi måtte ty til plan B, så jeg har fået foretaget et lille indgreb i knæet. Det gik som det skulle, og jeg har fået fjernet det, som gik ind og låste mit knæ, siger Søren Reese.

Endnu ligger han med benet oppe, men i løbet af denne uge går han i gang med genoptræningen.

- Jeg har ikke spillet min sidste kamp for AC Horsens. Jeg har erfaring i at spille de her nedrykningskampe, som venter, så jeg vil meget gerne bidrage, siger Søren Reese.

Hvornår, han er klar til det, er et mere åbent spørgsmål.

- Jeg skal nok nå at blive klar til nogle af de kommende gruppekampe. Det er svært at sætte tidspunkt på. Det er individuelt, hvor hurtigt man er klar efter det indgreb, jeg har fået foretaget, men der er ikke en masse, der skal hele, siger Horsens-spilleren.

Annonce

Jeg har ikke spillet min sidste kamp for AC Horsens. Jeg har erfaring i at spille de her nedrykningskampe, som venter, så jeg vil meget gerne bidrage.

Søren Reese

Taknemmelig plads

Han har været i stand til at holde formen ved lige, og det styrker chancen for et hurtigt comeback.

- Pladsen i midterforsvaret er taknemmelig i forhold til formen. Det handler om at være klog nok til at få de andre til at løbe, smiler Søren Reese.

AC Horsens åbner det kommende puljespil om at undgå de to nederste pladser søndag den 31. marts med en udekamp mod Sønderjyske. Netop Sønderjyderne skal AC Horsens forsøge at holde under sig. Holdet er i øjeblikket tre point efter AC Horsens. Med en sejr i det opgør kan tingene hurtigt begynde at se lysere ud for AC Horsens, men det kræver, at stimen på fire nederlag i træk bliver brudt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre år med collager

Annonce