Annonce
Viborg HK

Tidligere VHK-fløj i Rumænien - kommende Viborg-modstander er en top fire-klub

Den tidligere Viborg HK-fløj Ann Grete Nørgaard anser Viborg HK som favorit mod Dunarea Braila. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Den tidligere Viborg HK-fløj Ann Grete Nørgaard anser VHK som favorit mod Dunarea Braila, som dog er en top fire-klub i Rumænien.
Annonce

Håndbold: Viborg HK skal i den tredje og sidste kvalifikationsrunde til European League op mod rumænske Dunarea Braila.

I den rumænske liga render viborgensiske Ann Grete Nørgaard rundt og spiller for Valcea - og med hendes kendskab til både Viborg HK og Dunarea Braila sender hun favoritværdigheden til hjembyen Viborg.

- Jeg tror, at VHK er favorit. Jeg tror, at VHK rent taktisk kan forberede sig så godt defensivt, at de kan komme til at løbe rigtig mange kontraer i de to kampe, siger Ann Grete Nørgaard, der dog mener, at det er en stærk modstander, der venter VHK.

- Der er ingen tvivl om, at Dunarea Braila er et fint hold, og det er en klub, som også har opgraderet frem mod denne sæson. Men jeg tror altså, at Viborg har en god chance - og jeg kan også se i kommentarsporene, at folk her i Rumænien ærgrer sig over lodtrækningen på Brailas vegne. De er trætte af at skulle møde VHK, som de har stor respekt for, siger den erfarne venstrefløj.


Det er en klub, som banker lidt på for at komme med helt op i toppen af ligaen

Ann Grete Nørgaard


Endnu har hun ikke stået over for Braila i denne sæson, men på afstand ser hun VHK's kommende modstander som et hold med en stærk start-syver, hvor der er masser af skudkraft fra bagkæden.

- Det er en klub, som banker lidt på for at komme med helt op i toppen af ligaen. I toppen er der lige nu Baia Mare, Bucuresti og os (Valcea, red.) - men så kommer Braila nok derefter, og jeg tænker, at de skal slås med Baia Mare om tredjepladsen. Så for mig at se er det et top fire-hold, siger hun.

Ann Grete Nørgaard og Valcea var i sidste sæson på besøg hos Dunarea Braila. Det blev til en forholdsvis sikker sejr, men VHK'erne skal ikke forvente nogen stor rejsemæssig oplevelse.

- Det er næsten så østeuropæisk, som det kan være. Så det bliver ikke nogen stor oplevelse rent kulinarisk eller i forhold til byen. Hallen er fin, men det er også en gammel østeuropæisk hal.

- Det er ærgerligt. at der ikke kan komme tilskuere ind, for der er normalt en god stemning i hallen, hvor der kun kan være tilskuere i den ene side, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce