Annonce
Sport

Tidligere Viborg-angriber skal træne B67

Den tidligere Viborg FF-angriber Christian Muomaife skal fra nytår træne Viborg B67.

Den tidligere Viborg FF-angriber Christian Muomaife skal fra nytår træne Viborg B67.
I en meddelelse på klubbens Facebookside har Viborg B67 offentliggjort, at man har lavet en aftale med den tidligere superligaangriber for hele 2017.
»Vi er utrolig stolte over, at Christian Muomaife har valgt at blive vores træner, og det viser også, at vi som klub har ambitioner om at være mere end i serie 5,« skriver B67 på Facebooksiden.
Annonce
»Vi mener, at vi ved ansættelsen af »Chris« får mere skub i vores seniorafdeling. Og at flere herreseniorspillere vil begynde at se vores vej igen og begynde i vores fodboldklub. Vores første træning med Christian Muomaife vil blive i starten af februar,« siger Steffen Poulsen fra Viborg B67.
Christian Muomaife er fra Nigeria, men har boet i Danmark i flere år, så han taler dansk. Han kommer fra et job i Møldrup, hvor han var assistenttræner, men ønsker at prøve kræfter som førsteholdstræner.
Det er efterhånden 10 år siden, at Christian Muomaife kom til Viborg FF fra Nigeria. Her slog han sit navn fast ved at blive topscorer på klubbens andethold i danmarksserien og fik siden chancen på førsteholdet i landets bedste række. Her blev det ifølge wikipedia til 13 mål inden han i 2010 blev sendt på leje i Hobro. Siden har han været forbi færøsk fodbold, men har altså også en periode hos Møldrup/Tostrup IF bag sig.
dakr
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce