Annonce
Viborg FF

Tidligere Viborg-spiller var bitter: Forstår ikke dommeren fandt fem ekstra minutter

Jacob Dehn og Frederik Fisker gjorde længe livet surt for Viborg FF. Foto: Morten Pedersen
Den tidligere Viborg-spiller Jacob Dehn undrede sig over, at dommeren fandt fem overtidsminutter i anden halvleg. Han ærgrede sig meget over, at det ikke lykkedes at forsvare den helt store overraskelse hjem.
Annonce

Viborg: Der var smil blandet med bitterhed blandt Skives spillere efter det uafgjorte resultat i Viborg.

Smilene skyldtes, at det for bundholdet er vigtigt at skrabe alle mulige point sammen - og bitterheden kom sig af, at VFF først udlignede dybt inde i overtiden.

Den tidligere Viborg-spiller Jacob Dehn var altså kun sekunder fra - sammen med sine holdkammerater - at holde VFF helt fra fadet, og han kunne ikke skjule sin bitterhed.

- Det var ekstremt bittert. Det havde været så fed en fredag, hvis vi havde vundet 1-0 her i Viborg, sagde den centrale forsvarsspiller, som sammen med andre tidligere Viborg-drenge som Frederik Fisker og Jacob Dehn udgjorde den Skive-defensiv, som igen og igen blokerede skud eller pandede indlæg væk.

Og netop fordi defensiven havde været så stærkt kæmpende gjorde det ondt, at VFF fik lov til at udligne efter 95 minutter.

- Nu skal man passe på med, hvad man siger lige her efter kampen, men jeg har svært ved at forstå, at dommeren finder fem ekstraminutter. Men det gjorde han. Og vi skal jo bare kunne forsvare den hjem - og så er den ikke længere, sagde Jacob Dehn, der kaldte det en ubarmhjertig skæbne.

- Vi stod fint. Vi arbejdede godt for det, for vi vidste jo, at det ville blive en kamp, hvor Viborg ville have bolden meget. Så det var fint med os, så snart vi holdt dem på de rigtige steder, og det lykkedes langt henad vejen, sagde han.

På trods af den sene udligning mente han, at kampen for Skive kan blive et boost til sommerens afgørende fase af 1. division.

- Der var ingen, der havde regnet med, at vi kunne tage herop og få et point, og nu sidder vi og er utilfredse med, at vi har hentet et point i Viborg. Det siger noget om, hvordan kampen forløb - og det er noget, som vi skal tage med videre, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce