Annonce
Viborg FF

Tilbage på førstepladsen - VFF sled sig til ny sejr over Næstved

Christian Sivebæk blev matchvinder for VFF mod Næstved. Foto: Morten Pedersen
Viborg FF er igen på toppen af 1. division. Fredag aften vandt holdet 2-1 over Næstved i en kamp, hvor spændingen fik lov til at leve til det sidste.

Viborg: Viborg FF er tilbage på 1. divisions førsteplads.

Hjemme på Energi Viborg Arena vandt Viborg FF fredag aften med 2-1 over Næstved i en kamp, hvor alle målene blev sat ind efter pausen.

Der var knap gået et minut før dommer Michael Rasmussen stangede et gult kort ud til Alassana Jatta, og så var han allerede upopulær hos hjemmeholdets fans. Det blev ikke bedre i minutterne efter. Kort ind i kampen blev Jakob Bonde nedlagt i feltet af Næstved-målmanden Mikkel Bruhn. Det lignede et klokkeklart benspænd, men dommeren slog ud med armene og spillet kørte videre.

Men VFF havde sat sig på det hele og begyndte at nærme sig en scoring. Flere gange kludrede de bageste Næstved-folk i det, men boldene dansede akkurat ikke hen for fødderne af Viborg-spillerne.

Det blev til både gode langskudsforsøg og masser af indlæg, men Næstved klarede frisag.

Efter 21 minutter kombinerede VFF sig igen flot igennem. Et fint indlæg fra Alexander Fischer endte i panden på Christian Sivebæk, som ramte målet, men Mikkel Bruhn fik slået bolden væk.

VFF fortsatte med at mase på. Alassana Jatta fik sendt et par gode skud mod mål, men ind ville bolden ikke.

Næstved ville dog også lege lidt med. Gæsterne fik et frispark på kanten af VFF-feltet. Jónsson reddede flot i første omgang, men på returen måtte Lars Kramer heade væk på stregen.

VFF holdt fast i overtaget og sværmede om Næstved-feltet, men trods flere gode forsøg kom scoringen ikke.

Mod slutningen af halvegen døde VFF-presset lidt ud, men det var klart VFF, som havde været bedst i de første 45 målløse minutter.

Kampen i tal

Viborg FF-Næstved 2-1 (0-0)

Fodbold, 1. division

Mål: 1-0 Jeff Mensah (50.), 1-1 Joel Felix (63.), 2-1 Christian Sivebæk (75.)

Gule kort: Alassana Jatta, Christian Sørensen, Nikko Boxall, Tobias Bech, Viborg FF. Jesper Christiansen, Næstved

Tilskuere: 2345

Dommer: Michael Rasmussen

Viborg FF: Ingvar Jónsson - Alexander Fischer, Nikko Boxall, Lars Kramer (85. Tobias Bech), Christian Sørensen - Jakob Bonde, Jeppe Grønning, Frederik Brandhof - Jeff Mensah, Alassana Jatta (89. Mads Aaquist), Christian Sivebæk (78. Albion Avdijaj)

Holdt hårdt

Anden halvleg begyndte rodet, men allerede efter fem minutter stemte det så pludselig helt for VFF.

Christian Sørensen slap igen fri i venstre side. Han spillede bolden skråt ind i feltet, hvor Jeff Mensah stormede til og via stolpen satte 1-0-scoringen flot i nettet.

VFF havde i minutterne efter fint fat, men fik ikke yderligere udbytte. Langsomt begyndte der dog at snige sig flere misforståelser ind i spillet. Næstved kom mere med, og efter lidt mere end en time kom udligningen så.

Et hjørne blev slået tæt under mål, hvor den blev snittet og strøg ind i nettet bag Ingvar Jónsson.

VFF havde efterfølgende meget svært ved at få fat i spillet. Der blev lavet mange fejlafleveringer, og det gav en mere rodet kamp. Christian Sørensen slap en enkelt gang fri til et skud, som dog havnede i sidenettet.

VFF havde dog stadig overtaget, og det gav pote med et kvarter igen. Et indlæg blev slået fra højre side. Jakob Bonde kom godt i feltet og sendte et hovedstød på overliggeren. Herfra sprang det ned og ramte Christian Sivebæk, som dermed fik skramlet bolden i nettet til 2-1.

VFF prøvede at fastholde overtaget, men Næstved pressede fremad for en udligning. Det gav igen en rodet periode. Det blev ikke mindre nervøst af, at en stærkt spillende Lars Kramer med fem minutter igen måtte udgå med en skade.

Slutfasen blev derfor nervøs. VFF havde ikke meget offensivt og koncentrerede sig om at holde Næstved væk.

Det blev en smule nervøst, men det lykkedes at holde Næstved væk fra de helt store muligheder. Dermed er VFF aktuelt nummer ét i rækken igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce