Annonce
Håndbold

Tilbage til barndomsklubben - BFH henter venstrefløj med stort potentiale

Astrid Lynnerup vender hjem til Bjerringbro FH, hvor hun spillede som ungdomsspiller. Privatfoto: Bjerringbro FH
Bjerringbro FH henter endnu en tidligere ungdomsspiller hjem til klubben. Venstrefløjen Astrid Lynnerup, som har fået sporadiske optrædener for ligaholdet i Randers vender hjem til barndomsklubben.
Annonce

Bjerringbro: Bjerringbro FH fortsætter med at hente spillere med en ungdomsfortid i klubben hjem til klubbens hold i 1. division.

Senest har BFH offentliggjort, at 18-årige Astrid Lynnerup vender hjem til BFH efter at have spillet på højt ungdomsniveau i Randers i tre sæsoner.

- Hun har som ungdomsspiller i Randers HK udviklet sig som en rigtig dygtig fløjspiller i venstre side og har vist et meget stort potentiale. Hun har været indlemmet i diverse talentsamlinger under Dansk Håndbold Forbund og ar været fast inventar på U19-ligaholdet i Randers HK i sidste sæson. Desuden har hun fået chancen nogle gange på ligaholdet i Randers HK, hvor hun har gjort en rigtig god figur.

- Astrid har nogle stærke spidskompetencer i form af sin gode teknik, hurtighed og afslutninger fra venstrekanten. Disse er jeg sikker på, at hun kan udvikle yderligere i 1. division, siger BFH-træner Jesper Bangshøi.

Astrid Lynnerup glæder sig til at vende hjem til BFH.

- Jeg er rigtig glad og stolt over at få chancen for at starte min seniortid i min barndomsklub. Jeg føler, at jeg er parat til at tage springet et år før, at jeg reelt bliver senior. Jeg er dog meget ydmyg overfor det niveau, jeg ved, at BFH har, og de dygtige spillere som er i klubben, og jeg vil naturligvis gøre alt for at prøve at indfri forventningerne. Det bliver rigtig sjovt og rart at trække den blå BFH trøje på igen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Annonce