Annonce
Sport

Tilbagevendt midtbanespiller: Ingen grund til at være nervøs

Jeff Mensah mener, at VFF i træningskampene har bevist, at holdet kan spille godt. Derfor er der ingen grund til at være nervøs før sæsonpremieren. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Viborg: 4-2, 3-1 og 3-3.

I sidste sæson blev der scoret masser af mål i kampene mellem Viborg FF og Nykøbing FC.

Cheftræner Steffen Højer har set nærmere på søndagens gæster - og han forventer igen at møde en modstander, som gerne vil frem på banen.

- Det er et angrebsivrigt hold, som også laver mange mål. Men tilsvarende også lukker en del mål ind. Så vi skal ikke forvente, at Nykøbing kommer og graver sig ned. Og det er fedt og befriende, da der er en del hold, som møder os anderledes. Nykøbing kører på, er dygtige i offensiven og i omstillinger og har mange folk med i angrebene. Men jeg er til gengæld overbevist om, at vi også kan fange dem i nogle områder, hvor vi kan overmatche dem, siger cheftræneren, som mener, at VFF i kampen skal være kloge og sætte ind på de rigtige steder på de rigtige tidspunkter.

- I nogle af kampene har vi set ud til at være to-tre spillere i overtal, da der er så mange gode løb midt på banen. Og det kommer Nykøbing også til at mærke. For det er ikke nemt at dække op for spillere som Jung-Bin Park og kompagni som tager mange rigtige løb og altid tør få bolden. Det er noget af det nye ved vores hold i denne sæson. Vi har ikke spillere midt på banen, som ikke vil have bolden hele tiden, siger cheftræneren, som længe har glædet sig til at komme i gang med de tællende kampe.

Annonce

Fint med livlig premiere

Det samme gør tilbagevendte Jeff Mensah.

- Det er fint at spille træningskampe, men vil vi også gerne i gang med at spille om point, så vi glæder os af h... til, siger midtbanespilleren, der er helt med på, at VFF har præsteret godt i optakten, men han er erfaren nok til at vide, at en ting er test - noget andet er kamp.

- Nu er det kamp om point, og de kampe lever et andet liv. Det samme gør en premierekamp altid. Men vi ved, hvad vi kan, og så vi skal bare vise det. Der er ikke noget at være nervøs for. Vi har vist i træningskampene, at vi er et godt hold, der kan score mål, siger Jeff Mensah.

Han kender Nykøbing FC som et stærkt spillende hold. Derfor tror han, at der bliver hård kamp om at holde fat i bolden undervejs i kampen. Han er ikke nervøs ved, at gæsterne ind i mellem vil have bolden, men han slår fast, at alle hold skal vide, at der skal arbejdes hårdt begge veje, hvis man er på besøg på Energi Viborg Arena.

Han er optimist omkring holdets mulighed for at rykke op, men bevarer den ydmyge tone.

- Der kommer helt sikker bump undervejs - det må bare ikke være i første kamp. Vi har så meget selvtillid, og det er vigtigt, at vi bevarer den, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ingen sigtet for corona-kriminalitet i Viborg: - Det er den adfærd og fornuft, der skal bringe os i mål

Annonce