Annonce
Viborg FF

Tilbagevendt angriber reddede point til Viborg FF i femte overtidsminut

Alassana Jatta reddede point til Viborg FF i femte overtidsminut. Foto: Morten Pedersen
Viborg FF pressede og pressede, men måtte helt frem til dybt inde i overtiden før Alassana Jatta udlignede til 1-1 i overtiden.
Annonce

Viborg: Dramaerne er i den grad tilbage på Energi Viborg Arena.

I den første kamp efter coronapausen førte Skive helt indtil kampens 95. minut og lignede et hold, som var godt på vej til at hente tre overraskende point i Viborg, men så dukkede Alassana Jatta op og fik bakset bolden i nettet til 1-1.

Dermed hentede VFF et enkelt point i en kamp, som dog efter chancefordelingen burde have givet tre.

Viborg FF fik tidligt skabt et par fine muligheder i Skive-feltet. Alassana Jatta fik god plads i feltet og skød godt, men Bobjerg i Skive-målet reddede flot.

I de efterfølgende minutter sværmede VFF om Skive-målet, men gæsterne forsvarede sig heroisk. Agger fik trykket godt af, men måtte se sit gode skud blive blokeret, så det blev ikke til nogen tidlig føring til hjemmeholdet.

I stedet fik Skive meldt sig godt ind i kampen. Og især på dødbolde viste Skive tænder. Og efter 11 minutter fik Lars Kramer så uheldigvis forlænget et langt indkast, hvilket betød, at Mikkel Vendelbo kunne løbe til bolden og sende en Skive-føring i nettet.

Scoringen rystede kortvarigt VFF, som blev presset lidt tilbage og ikke rigtig havde sammenhæng i spillet, men det var kun i ganske få minutter, at Skive turde presse så langt frem på banen.

VFF fik erobret et overtag, og trykkede gæsterne langt ned på banen. Der var også flere fine aktioner, hvor bolden blev sendt flot ind i feltet efter fine opspil, men Skive-defensiven forsvarede sig heroisk, og fik holdt VFF fra fadet.

I målet måtte Marcus Bobjerg redde et par gange, men ellers var problemet også, at VFF ikke ramte målet nok på de afslutninger, som blev sendt afsted.

Blandt andet var Alassana Jatta ved at score et drømmemål på et drømmeoplæg fra Jeppe Grønning. Aflevering, tæmning og bevægelse var perfekt, men afslutningen blev sendt op mod den viborgensiske aftenhimmel.

Skive havde ikke meget at byde på, men kom med cirka fem minutter tilbage af halvlegen til en fin mulighed, da en Emil Søgaard løb en god kontra. Han fandt en fremadstormende holdkammerat i den modsatte side af feltet, men heldigvis for VFF blev afslutningen sendt forbi målet.

VFF prøvede med flere langskud mod slutningen af halvlegen, men der kom ikke noget ud af det. VFF var bagud ved pausen.

Kampen i tal

Viborg FF-Skive 1-1 (0-1)

Fodbold, 1. division, 21. spillerunde

Mål: 0-1 Mikkel Vendelbo (11.), 1-1 Alassana Jatta (96.)

Gule kort: Mikkel Agger, VFF. Thomas Santos, Frederik Fisker, Mathias Bonde, Skive

Viborg FF: Brandon Austin - Christian Sørensen, Frans Putros (66. Christian Sivebæk), Lars Kramer, Alexander Fischer (79. Mikkel Knudsen) - Jakob Bonde, Jeppe Grønning, Frederik Brandhof - Mads Aaquist (71. Sofus Berger), Alassana Jatta, Mikkel Agger (79. Shelove Achelus)

Dommer: Michael Rasmussen

Annonce

Panikken betalte sig

Billedet med VFF i angreb og Skive i forsvarsposition fortsatte fra starten af anden halvleg.

Men desværre også tendensen med lovende angreb, som endte med afslutninger, som blev blokeret.

VFF bankede i den grad på til en scoring, men skarpheden manglede.

Jatta blev spillet flot fri af Brandhof, fik lobbet bolden over keeperen, men da han afsluttede kom en Skive-spiller på tværs.

Kort efter endte bolden lidt tilfældigt ved en helt fri Agger i feltet. Han skød for overilet og ramte Bobjerg lige i maven.

Så da der var spillet en time, førte Skive stadig, og VFF fik mere og mere travlt.

Skive tog sig rigtig god tid om alting, hvilket frustrerede VFF, som gerne ville piske tempoet op i kampen mod et mere og mere brugt Skive-hold.

Desværre havde Skive endnu kræfter til at parere og stå imod et VFF-hold, som skabte fine muligheder, men ikke fik dem udnyttet.

I slutfasen blev det total panik. VFF sendte lange bolde ind i feltet, men Skive blev ved med at cleare.

Efter godt 95 minutter kom forløsningen dog. Indskiftede Christian Sivebæk nåede op på et indlæg og forlængede til Alassana Jatta, som sparkede bolden ned i jorden, men den strøg ind over den velspillende Skive-keeper og dermed fik VFF skrabet et uafgjort resultat hjem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce