Annonce
Bjerringbro

Tilbud til nye løbere: Atletikforening starter nyt walk & run hold

Anette Christensen og Jan Møller Nielsen og løberne hos Bjerringbro Atletik & Motion glæder sig til at tage imod de nye løbere. Pr-foto
Ny mulighed for at komme i gang med at løbetræne
Annonce

Bjerringbro: Snør løbeskoene og kom godt i gang med at løbe på walk & run-forløbet hos løbeklubben Bjerringbro Atletik & Motion. BAM. Sådan lyder det før startskuddet for et nyt hold mandag 21. september.

Walk & Run er for alle aldersgrupper fra 12 år og opefter. Det består af en rolig optræning af muskler og led med en kombination af gang og småløb, som stille og roligt øges over 16 uger i efteråret med afslutning i starten af det nye år.

Målet er at gøre deltagerne løbeklare, så de ved starten på det nye år kan løbe seks kilometer uden stop. Derefter kan man begynde på klubbens løbeprogrammer fra begyndelsen af januar, og - hvem ved - måske  sætte kurs mod en af ruterne til Gudenåløbet i juni.

Walk & run er den perfekte måde at komme i gang med løb som motionsform, da der er temposættere som sikrer, at man hverken kommer for hurtigt eller langt ud af starthullerne, før man er klar til det.

Og der er plads til alle, påpeger formanden for Bjerringbro Atletik & Motion, Jan Møller Nielsen.

- Jeg snakker af og til med folk fra byen, som har et billede af, at man skal have en ambition om at løbe maraton for at kunne begå sig i BAM. Intet er mere forkert. I BAM skal det først og fremmest være sjovt at motionere. I BAM finder du et fællesskab om det at løbe, uanset om man er hyggemotionsløber, kort eller langdistanceløber, siger Jan Møller Nielsen i en pressemeddelelse.

Som noget nyt har BAM også et børne- og ungdomshold for de 12-18 årige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce