Annonce
Sport

Tilfreds cheftræner efter solid sejr - vi var bedst fra første til sidste minut

Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup kaldte præstationen mod Helsingør tæt på perfekt. Han så et Viborg-hold være bedst hele kampen igennem.
Annonce

Fodbold: Det var ikke i mange minutter af fredagens kamp på Energi Viborg Arena, at der var tvivl om, hvilket hold, der ville løbe med de tre point.

Viborg FF holdt stort set FC Helsingør fra chancer og producerede selv chancer til en del flere end de tre mål, som det blev til på en aften, hvor VFF virkelig viste soliditet og styrke.

Viborg FF's cheftræner var særdeles tilfreds med præstationen i fredagens kamp mod Helsingør. Foto: Johnny Pedersen

- Det var altså flot, at vi kunne være klart bedst fra første til sidste minut. Det er altså godt gået mod et giftigt hold som FC Helsingør, som altså har skilt modstandere fuldstændig tidligere på sæsonen, sagde cheftræner Jacob Neestrup, som naturligvis var tilfreds efter den 10. spillerunde uden nederlag.

- Det var tæt på perfekt. Vi var koncentrerede, megasolide - og vi gik ikke på kompromis med vores aggressive spillestil. Og når jeg så ser på banens beskaffenhed, så var vi faktisk forholdsvis rolige med kuglen og gennembrudshidsige, sagde cheftræneren, som havde set en kamp, der blev spillet på en græsplæne, der var voldsomt medtaget af den seneste tids massive regn.

VFF var i kontrol i store dele af kampen. Det var ved ganske få lejligheder, at det lykkedes FC Helsingør at fange VFF i ubalance - og når det skete blev der for det meste ryddet solidt op af Mads Lauritsen og Lars Kramer, som også fik rosende ord med på vejen af cheftræneren.

Viborg FF havde fuldstændig styr på Helsingør - og de to topscorere Bonde og Grønning scorede igen. Foto: Johnny Pedersen

- Vi har et stopperpar, som lige nu ikke har sit lige i 1. division. Det har aldrig været bedre i min tid i Viborg, sagde Jacob Neestrup, som glædede sig over, at VFF for det meste turde mere med bolden end det har været tilfældet i de seneste kampe.

Bruger selvtilliden godt

VFF er nu på 26 ud af 30 mulige point efter en vildt god sæsonstart, men Viborg-træneren lader sig ikke rive for meget med.

- Det er først og fremmest fuldt fortjent, at vi er nået hertil. Jeg tror ikke på hverken held eller uheld, sagde Viborg-træneren, som pegede på, at en af VFF's styrker dette efterår har været, at holdet altid er gået på banen med en portion sund respekt for den modstander der venter.


Det var altså flot, at vi kunne være klart bedst fra første til sidste minut. Det er altså godt gået mod et giftigt hold som FC Helsingør

Jacob Neestrup


- Hvis ikke man har det, så er det den sikre død i en så tæt række som denne. Og hvis man ikke har respekt for de spillere, som man skal møde, så kan man ikke være ubesejret i så mange kampe i træk, sagde han.

- Jeg synes oprigtigt, at Helsingør er et fremragende hold, men vi tog brodden af dem i dag fordi vi ikke undervurderede noget som helst. Vi brugte vores selvtillid godt og blev ikke overlegne, sagde han.

Kampen i tal

Viborg FF-FC Helsingør 3-0 (1-0)

Fodbold, 1. division, 10. spillerunde

Mål: 1-0 Magnus Kaastrup (14.), 2-0 Sebastian Grønning (47.), 3-0 Jakob Bonde (88.)

Gule kort: Mads Lauritsen, Viborg FF. Jeppe Kjær, FC Helsingør

Dommer: Chris Johansen

Viborg FF: Patrik Gunnarsson - Frans Putros, Lars Kramer, Mads Lauritsen, Christian Sørensen (88. Alexander Fischer) - Jakob Bonde (88. Sofus Berger), Frederik Brandhof, Mads Aaquist (77. Jeppe Grønning) - Tobias Bech (77. Jeff Mensah), Sebastian Grønning, Magnus Kaastrup (82. Casper Gandrup)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Annonce