Annonce
Viborg FF

Tilfreds cheftræner: Godt og varieret pres gav mange bolderobringer

Jacob Neestrup var ganske fornøjet med sit holds presspil mod Sønderjyske. Foto: Morten Dueholm
Cheftræner Jacob Neestrup havde fornemmelsen af, at det lykkedes Viborg FF at stresse superligaholdet Sønderjyske i fredagens testkamp. Han er meget tilfreds med, hvordan Viborg FF fik lagt presset på modstanderen.

Viborg: Pilen peger i den rigtige retning for Viborg FF. Det mener cheftræner Jacob Neestrup, som kalder fredagens indsats mod Sønderjyske for et stort skridt frem i forhold til sidste uges testkamp mod AGF.

- Vi var gode til at presse højt i store dele af kampen, og jeg synes, at vi fik rigtig mange bolderobringer. Jeg sidder med en fornemmelse af, at vi stressede Sønderjyske, og det er jeg meget tilfreds med. Der var en god variation i, hvordan vi satte vores pres, og hvor højt vi gik.

- Jeg synes også, at der var en pil op i forhold til at skabe farlige situationer og chancer. Jeg mener, at vi skabte rigeligt i anden halvleg, og med lidt held havde vi lavet et mål mere, sagde Jacob Neestrup efter 1-1-kampen.

I første halvleg havde Viborg FF ikke et forsøg inden for målrammen, men det bekymrer på ingen måde cheftræneren.

- Vi fik skabt mange farlige situationer, men de løb lidt for meget ud i sandet, og det er noget, som vi skal arbejde på. Men det er ikke noget, som jeg er nervøs for. Vi har før kreeret mange chancer mod dygtige hold, og det vil vi komme til igen, sagde Jacob Neestrup.

Annonce
16-årige Sofus Berger Brix fik første halvleg på den centrale midtbane.

Mange presser sig på

Jacob Neestrup glæder sig over, at mange spillere viste sig godt frem mod Superligaens nummer 11, Sønderjyske, hvor hele 21 mand fra Viborg FF's trup var i aktion.

- Der er ekstrem hård konkurrence på positionerne, og der var mange af vores spillere, som leverede godt i dag. Vi miksede spillerne meget, og flere relationer var uprøvede, men der var alligevel mange, som var var med til at skabe en sammenhængende præstation. Det på trods af, at én spiller er 16 år, en anden 34 år, og nogle har spillet sammen 100 gange, mens andre har gjort det nul gange. Det var positivt at se, at så mange gerne vil være en del af holdet, sagde Jacob Neestrup.

Frederik Brandhof var ikke med mod Sønderjyske, da han vrikkede rundt på foden dagen inden kampen, men det er ikke alvorligt for midtbanespillerne med de mange mål i efteråret. Jakob Bonde var heller ikke med, og det samme var tilfældet for Tobias Bech og Emil Scheel.

Målmand Can Dursun har genoptaget træningen, men er ikke kampklar endnu. På bænken mod Sønderjyske sad den 19-årige keeper Magnus Dalsgaard, som i øjeblikket holder formen ved lige hos Viborg FF. Han har senest været på kontrakt i Silkeborg IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce