Annonce
Sport

Tilfreds VFF-direktør: Vi har fået to super fine og sultne spillere ind

VFF-direktør Morten Jensen glæder sig over tilgangen af Mikkel Agger og Frederik Brandhof, som han kalder for to sultne spillere. Arkivfoto: Axel Schütt

Viborg FF's direktør Morten Jensen er godt tilfreds med det udbytte, som klubben fik ud af transfervinduet. Det lykkedes dog hverken at hente en forsvarsspiller eller en gardering på målmandsposten.

Viborg: Transfervinduet er smækket i, og status hos Viborg FF er, at angriberen Mikkel Agger og midtbanespilleren Frederik Brandhof er ankommet til Kirkebækvej, mens George Fochive har forladt klubben.

- Vi er godt tilfreds med de spillere, som er kommet ind. Det er to danske og super fine spillere, som er sultne efter at komme fremad. Og så må man ikke glemme, at vi havde en fin trup i forvejen, sagde Viborg FF's direktør, Morten Jensen til folkebladet fredag morgen.

Viborg FF arbejdede til det sidste på at hente en forstærkning til forsvaret, hvor det er usikkert, hvordan status er med Jacob Dehn, som længe har været plaget af en skade.

- Vi har undersøgt mulighederne, men det lykkedes ikke at få noget ind. Nu er det, som det er, og så vil Steffen Højer, Ralf Pedersen og jeg sætte os sammen og gøre status ved middagstid, sagde Morten Jensen.

Mikkel Agger er købt i norske Sarpsborg, mens Frederik Brandhof er hentet i FC Midtjylland.

Annonce

Hård dom

Viborg FF åbner forårssæsonen den 3. marts med en udekamp mod Næstved. Her er det planen, at 18-årige Lucas Lund Pedersen skal vogte målet, da det normale førstevalg, Ingvar Jónsson, har fået to spilledages karantæne efter sin udvisning i efterårets sidste turneringskamp mod Nykøbing FC.

Viborg FF mente, at det var for hård en dom og appellerede derfor afgørelsen til DBU's disciplinærudvalg, som dog for nylig valgte at stadfæste dommen.

- Det gør jo, at vores meget talentfulde målmand, Lucas Lund Pedersen, skal have posten i minimum to kampe, og ham har vi stor tiltro til. Men udfordringen er også at have en reserve med kvalitet i det vigtige forår, som vi går ind. Så vi vil vurdere på, hvad der kan gøres på den post, sagde Morten Jensen torsdag aften.

Det er stadig muligt for VFF at skrive under med både en målmand og en forsvarsspiller, men så skal klubben ud på markedet for arbejdsløse spillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce