Annonce
Sport

Tilfreds VFF-træner: Vi går efter den store pokalkamp

Cheftræner Jacob Neestrup håber, at Viborg FF når så langt i pokalen, at holdet på et tidspunkt løber ind i en stor modstander. Arkivfoto: Morten Dueholm
Jacob Neestrup var tilfreds med alt undtagen skarpheden i tirsdagens pokalsejr over FC Sønderborg. Nu handler det om at komme så langt i pokalturneringen, at der på et tidspunkt kommer en stor modstander til Energi Viborg Arena.

Sønderborg: Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup kunne tirsdag aften glæde sig over en sikker 4-0-sejr over FC Sønderborg i pokalturneringen.

Og han nikkede også klart godkendt til den præstation, som spillerne leverede mod jyllandsserieholdet fra Sønderjylland.

- Vi gjorde, det vi skulle, og vi spillede en fin kamp. Vi skulle være bedst på alle parametre, og det var vi uden diskussion. Modstanderen var på et lavere niveau end dem, vi normalt møder, men alligevel skabte vi flere end 20 store chancer - og selv i sådan en kamp her er det mange.

- Så kan vi godt blive enige om, at det, vi manglede i dag, og som ikke var godt nok - det var, at vi ikke lavede flere mål, for det havde vi chancer til, sagde VFF-træneren, som også så FC Sønderborgs målmand levere en god kamp, ligesom stolpen og overliggeren også stod i vejen for VFF et par gange.

Træneren glædede sig over, at VFF i kampen fik øvet nogle af de ting, som man også bruger tid på til træning. Nemlig at spille mod kompakte forsvar - og så nød han den indstilling, som spillerne gik ind til kampen med.

- Der var ikke nogen, der var for fine til at spille en pokalkamp mod et jyllandsseriehold. Og sådan skal det være, for vi havde flot fremmøde af fans hernede, sagde han.

Jacob Neestrup så fint potentiale fra spillere som eksempelvis Alassana Jatta og Tobias Bech.

- Men det er svært at bedømme spillerne på det, som de gjorde med bolden i aften. Jeg vil hellere bedømme dem på, at de var disciplinerede og koncentrerede hele kampen igennem. Det var det, der gjorde, at vi vandt sikkert, og at sejren aldrig var i fare, sagde han.

- Vi kunne sagtens have vundet 10-0 - og det er ikke at overdrive. Det havde været mere retvisende, sagde han.

Annonce

Går efter den store kamp

Jacob Neestrup er også glad for, at der stadig skal føres mindst en pokalkamp mere ind i kampkalenderen.

VFF har en bred trup, og pokalturneringen er en god måde at få givet kampe til flere af spillerne.

- Men vi går altså virkelig efter den store kamp. Vi vil så langt som muligt, og så kan vi forhåbentlig på et tidspunkt møde et hold, der kan trække lidt tilskuere på stadion - og så skal vi give det hold kamp til stregen, sagde træneren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce