Annonce
Viborg FF

Tilfreds Viborg-træner efter test i Hobro: - Vi kunne kende os selv

Jacob Neestrup var glad for de svar, han fik i testkampen mod Hobro. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF-træner Jacob Neestrup var tilfreds med den præstation, som han så spillerne levere i tirsdagens test i Hobro.
Annonce

Hobro: Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup er ganske tryg ved at sende sine spillere i kamp fredag mod Skive.

Tirsdagens test i Hobro gik nemlig, som træneren havde håbet.

- Jeg synes, at vi leverede en god præstation. Vi var rolige med bolden, og i perioder mindede det lidt om vores kamp nede i Fredericia i marts, sagde VFF-træneren, som dog noterede sig, at VFF fik lidt for mange omstillinger imod sig, hvilket er noget, som han rigtig gerne vil have rettet frem mod fredagens lokalopgør på Energi Viborg Arena.

Det var generelt VFF, som var mest på bolden, mens Hobro lurede på netop omstillinger med deres dygtige og hurtige offensive spillere.

Kampen var præget af masser af udskiftninger, men hele vejen igennem fremstod VFF i trænerens øjne som et solidt hold.

VFF kom foran ved indskiftede Christian Moses, mens Imed Louati fik udlignet for Hobro, så testkampen endte 1-1.

- Kampbilledet var, som vi gerne ville have det. Men vi ville gerne have været lidt mere gennembrudshidsige og direkte. Så det er en balance, som vi skal være bedre til at finde på fredag, men vi kunne kende os selv - og det var vigtigt, sagde træneren.

- Jeg ved ikke, om jeg vil sige, at det var, som jeg havde forventet, men jeg vil sige, at det var, som jeg havde håbet. Jeg synes, at spillerne så stærke og fitte ud. Så jeg er ikke bekymret over den del længere. Jeg tror på, at vi kan sætte en brugbar præstation sammen på fredag, sagde Jacob Neestrup, som så kampen som endnu et skridt i den rigtige retning i den korte opstart, som skal gøre holdet klar til at genoptage turneringen.

Kampen i tal

Hobro-Viborg FF 1-1 (0-0)

Testkamp, spillet for lukkede døre i Hobro

Mål: 0-1 Christian Moses (72.), 1-1 Imed Louati (79.)

Viborg FF's startformation: Brandon Austin - Alexander Fischer, Lars Kramer, Frans Putros, Christian Sørensen - Jeppe Grønning, Frederik Brandhof, Jakob Bonde - Shelove Achelus, Mikkel Agger, Alassana Jatta.

Viborg FF i anden halvleg: Brandon Austin (58. Can Dursun) – Mikkel Knudsen, Lars Kramer (58. Simon Søndergård) , Nikko Boxall, Alexander Fischer (58. Mads Frederiksen) – Jeppe Grønning (58. Frederik Bernberg), Jakob Bonde (58. Mads Søndergaard), Frederik Brandhof (58. Sofus Berger) – Christian Sivebæk, Mads Aaquist, Shelove Achelus (58. Christian Moses)

Annonce

Mange presser hinanden

Selv om han ikke længere er så bekymret for spillerne fysiske forfatning, så minder han om, at der stadig kan lure overraskelser på den front.

Også i tirsdagens test blev spillerne nemlig nøje doseret, så ingen spillede over en time.

- Der er ingen af vores spillere, som for alvor har krydset grænsen ved den her lille time. Men det har vores modstandere omvendt heller ikke. Men hvordan det hele ser ud efter 75 minutter på fredag, har vi altså ikke noget svar på endnu. Vi ved ikke, hvordan spillernes kroppe reagerer. Men vi kommer til at have en plan for forskellige scenarier, sagde Jacob Neestrup.

Han kan glæde sig over, at bredden og konkurrencen i truppen ser ud til at være intakt. Op til tirsdagens kamp blev Jeff Mensah taget ud for at passe på ham, men derudover har cheftræneren rigtig mange spillere at vælge mellem frem mod mødet med Skive.

- Der er en god konkurrencesituation på alle positioner. Vi har en stamme på cirka 16-17 markspillere, som presser hinanden godt. Og så har vi nogle unge spillere, som snuser til det og gerne skulle kæmpe sig tættere på i den kommende periode, siger træneren, som nu vil have spillerne restitueret, inden han for alvor går i gang med at ramme den startformation, som skal spille den første betydende kamp i over to måneder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

17-årig startdebutant var smadret til sidst: Fansene gav mig et boost

Annonce