Annonce
Viborg

- Tillid og loyalitet er fundamentet i mit arbejdsliv

Privatfoto
Anni Augustinussen startede for 40 år siden som medarbejder i Løgstrup Andelskasse. Fredag er der indbudt til jubilæumsreception i Andelskassen i Gravene i Viborg.
Annonce

Jubilæum: Anni Augustinussen, Timianvej 34 Viborg, har været ansat som medarbejder i Andelskassen i 40 år.

Anni Augustinussen, der fylder 60 år til efteråret, er født og opvokset i Hjarbæk. Som ung fik hun en uddannelse som butiksassistent hos den lokale købmand. Da hun var færdiguddannet, fortalte købmanden, at han ikke havde råd til at ansætte hende til fuld løn.

Anni Augustinussen søgte derfor i 1980 et job i Løgstrup Andelskasse, som hun fik og har bestridt lige siden, men dog ikke på den samme arbejdsadresse. I 1994 flyttede hun arbejdsplads til Andelskassen i Viborg, der på det tidspunkt havde lokaliteter på adressen Gravene 22, og i 2009 flyttede Andelskassen i Viborg til den nuværende adresse i Gravene 1.

Annonce

Tillid og loyalitet

- I dag er vi udelukkende et rådgivningscenter, der er delt op i en erhvervs- og en privatkundeafdeling. Vi er tilsammen 13 kolleger, og jeg er privatkunderådgiver. Vi plejer at sige, at vi kan rådgive om hele pakken. Det skal forstås på den måde, at vi kan rådgive om alt fra bolig og bil til forsikring og finansielle produkter, ligesom vi rådgiver om budgetmæssige problemstillinger, fortæller jubilaren i Andelskassens lokaler, og hun fortsætter:

- Jeg har jo bevaret mange af mine kunder gennem alle årene og tit også i næste generation. Det er især kontakten med kunderne, der fascinerer mig. Det hele er jo bygget op på et fundament af loyalitet og tillid, som går begge veje mellem kunde og rådgiver. Her i covid-19-tiden er det meste jo foregået gennem telefonen. Her har netop det gode kendskab og de lange relationer haft en stor betydning for trygheden hos den enkelte kunde.

Anni Augustinussen er gift med Arne, og de har sønnen Mathias, der bor i Aarhus. I fritiden vandrer hun gerne lange ture i naturen, og hun er fast tilskuer ved Viborg FF's hjemmekampe på Energi Viborg Arena.

Hun har et udtalt ønske om, at få lov til at servicere de faste kunder i endnu nogle år fremover.

Der er indbudt til jubilæumsreception fredag fra klokken 14 i Andelskassens lokaler.


Vi plejer at sige, at vi kan rådgive om hele pakken. Det skal forstås på den måde, at vi kan rådgive om alt fra bolig og bil til forsikring og finansielle produkter, ligesom vi rådgiver om budgetmæssige problemstillinger

Anni Augustinussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Sport For abonnenter

Følelsen af en god sæsonstart - Viborg FF har lagt godt fra land uden at ramme hverken top- eller bundniveau

Annonce