Annonce
Debat

Tillykke med diplomet, men...

Annonce

Læserbrev: Der skal lyde et stort tillykke til S, SF, V og DF med fine diplom fra BUPL som kvittering på det børnepolitiske forlig, de indgik i januar. Det er rart, når fagforeningerne også husker at påskønne de gode tiltag og ikke kun brokker sig, når vi ikke gør det godt nok.

Men, kære BUPL og alle jer andre med en interesse i vores børns ve og vel. Husk, at vi også er andre end disse 4 partier, som ønsker at løfte niveauet for vores børn og unge i Viborg Kommune. Jeg synes f.eks. at huske, at også vi fra Konservative side gik med i det nævnte forlig, ligesom vi også mere var ude med et noget mere ambitiøst og langsigtet udspil en måneds tid tidligere.

Det hædrede forlig er vigtigt, for det gav en saltvandsindsprøjtning til at løse nogle af de problemer, der er her og nu. Men der er også brug for at tænke langsigtet og ambitiøst og mere end et enkelt budgetår eller valgperiode ad gangen, hvis vi skal nå vores ambition om bl.a. maksimum 5 børn pr. pædagog i børnehaven og udelukkede uddannet personale til at passe vores dyrebare børn.

Jeg er klar til at trække i arbejdstøjet og gå foran og håber, at både de andre partier og BUPL vil være med turde tænke stort og langsigtet for vores børns skyld.

Annonce
Annonce
Viborg

De ældste elever fik forfatter-tip

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Annonce