Annonce
Viborg

Tinghallen ansætter kommerciel chef

Efter tre år som freelancer var det på tide, at Claus Hermann fik en fast stilling hos Tinghallen. Per 1. maj tiltrådte han som kommerciel chef. Pressefoto
Udviklingen af Tinghallen A/S fortsætter, og endnu et ansigt kommer dermed til at indgå i organisationen.

Viborg: - Vi har ansat Claus Hermann som kommerciel chef per 1. maj. Claus har været tilknyttet huset som freelance sælger de sidste tre år, men nu er tiden inde til at indgå en fast aftale, fortæller administrerende direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Med denne ansættelse styrker Tinghallen endnu en gang organisationen, så Tinghallen er klar til den nye koncertsal i december 2019, samt de øvrige faciliteter som forventes helt færdige i maj 2020. - Nogle vil nok mene, at der er lang tid til den officielle åbning af Tinghallen, men i denne branche planlægger vi tre-fire år ud i fremtiden. Derfor er det også vigtigt, at vi får skabt det helt rigtige hold af medarbejdere, som skal være med til at rykke det nye møde-, messe- og musikhus til nye højder, fortæller Claus Donslund. - Claus Hermann er en kendt mand i området - og i kraft af sit store netværk skal han styrke den salgsmæssige indsats på flere af vores forretningsområder. Hermann er en vellidt fyr og har nogle fine menneskelige kvaliteter. Han er meget løsningsorienteret, og så har han samtidig begrebet event indbygget i sit DNA, så vi tror på, at han er den helt rette for os, fortæller Claus Donslund.

Vil være med til at udvikle

Claus Hermann selv glæder sig til at blive en fast del af Tinghallens hold, hvor han skal være med til at udbrede kendskabet til de eksklusive fordele, et partnerskab kan betyde for virksomhederne i området.

- Jeg har en god kontakt til Tinghallens bestående partnerkreds, så jeg glæder mig til at udbygge det eksisterende gode samarbejde og naturligvis udvide kredsen af partnere, siger Claus Hermann. I samarbejde med Anders Heegaard skal Claus Hermann ligeledes vækste salget og mængden af messer og udstillinger samt indgå i salget af møder og konferencer i samarbejde med Henrik Bjerring. Det gælder både i Tinghallen, når denne står klar – men også i BDO Lounge, som allerede nu er i fuld drift.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Diskussion om træ-politik er ikke slut endnu

Annonce