Annonce
Viborg

Tinghallen bliver kimet ned: - Væbn jer med tålmodighed

Tinghallen arbejder fortsat med udsættelser og hurtig besked til gæsterne. Arkivfoto: Morten Pedersen
Usikkerheden breder sig, for hvad sker der med den koncert, jeg skulle til i april? Tinghallen oplever mange spørgsmål som dette, men lover, at intet bliver helt aflyst, og alle får direkte besked.

Viborg: Tinghallen bliver i øjeblikket kimet ned af gæster, der har bekymringer og undren om netop det arrangement, de skulle have været til i disse corona-tider.

Også folkebladet har modtaget mails fra folk, der undrer sig over, hvorfor der stadig bliver solgt billetter til koncerter i april.

Koncert- og kulturhuset har en bøn og en klar melding: Væbn jer med tålmodighed.

- Vi får rigtig mange henvendelser lige nu, og vi forsøger desperat at komme i bund med dem, siger Anders Heegaard fra Tinghallen.

- Der er ingen tvivl om, at jeg forstår, folk er nervøse. Der sker en hel masse i den her tid, og det, man troede, man skulle, skal man ikke alligevel. Vi håber alligevel, folk væbner sig med tålmodighed, fortsætter han.

Alle aprils arrangementer vil ligesom dem i marts blive udskudt. Intet bliver dermed aflyst.

- I løbet af i dag, fredag den 27. marts, får alle billetkøbere en mail, hvor det er skåret ud i pap, hvordan de skal forholde sig til det her, siger Anders Heegaard.

Han fortæller desuden, at Tinghallen - desværre - ikke kan opretholde den samme service, man plejer, fordi kontoret er lukket, og alle medarbejdere er sendt hjem for at arbejde.

Af kommende arrangementer mangler man kun at finde nye datoer til Tinghallens generalforsamling og koncerterne med Tommy Kenter.

Niels Hausgaard og MGP deltagerne er flyttet til maj, Anders Blichfeldt til juni, Anders Lund Madsen, The Kilkennys, Stig & Vennerne og Knus Kræft Musikoplevelse til september, Nikolaj Stokholm og Ole Henriksen til oktober, og Hr. Skægs Hotel til november.

Whitney Houston hyldestkoncerten er flyttet til april 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce