Annonce
Kultur

Tinghallens direktør efter stor kritik af sæderne på tribunen: - Vi arbejder naturligvis på sagen

2200 gæster sad i Tinghallens sal til show med Ørkenens Sønner i sidste uge. Men mange har været utilfredse med komforten. Arkivfoto: Morten Dueholm
Efter åbningen af den nye, store sal har Tinghallen fået kritik på kvaliteten af sæde-tribunen. Direktøren fortæller, at de tager det meget alvorligt.
Annonce

Viborg: "Ualmindelig dårlige sæder, og manglen på benplads er stor. Glad for vi ikke sad midt på rækken og så skulle ud og tisse midt i det hele. Og plads til brede skuldre var der heller ikke. En meget skuffende oplevelse."

Da folkebladet i sidste uge dækkede det første udsolgte arrangement i Tinghallens nye, store sal, blev artiklen også delt på Facebook. Og derfra stammer kommentaren ovenfor. Størstedelen af kommentarerne udtrykker stor kritik over sæderne på tribunen. Som en anden skriver:

"Elendig siddekomfort på alle måder - så kort kan det siges."

Forelagt kritikken siger Tinghallens direktør, Claus Donslund, at det bliver taget meget alvorligt.

- Vi har haft rigtigt mange positive tilbagemeldinger på den nye sal, men også flere negative, særligt på sæde-tribunen. Og vi vil jo gerne yde en god service, så det tager vi selvfølgelig til os.

Direktør i Tinghallen, Claus Donslund, fortæller, at man arbejder på at løse problemerne. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Løsning

Claus Donslund fortæller, at man allerede efter det første show i salen den 7. december oplevede problemer med sæderne. Firmaet bag blev kontaktet samme aften og var på pletten næste morgen.

- Leverandøren havde ikke levet op til forventningerne, men vi arbejder naturligvis på sagen, siger han.

Der er aftalt møde med leverandøren i nær fremtid. Det skal klarlægge, hvad der helt præcist skal til for at løse problematikken. Og så fremhæver Claus Donslund, at der ved enhver opstart kan være små problemer, men at Tinghallens nylige ibrugtagen af den store sal trods alt har været mestendels god.

Annonce

Facebook opslaget

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce