x
Annonce
Kultur

Tinghallen sikrer sig endnu en musical: The Bodyguard spiller i efteråret 2020

Stortalentet Andrea Lykke Oehlenschlæger er castet til den ikoniske rolle som Rachel Marron, der blev Whitney Houstons filmdebut. Pressefoto

Viborg: En af 90'ernes allerstørste filmfænomener "The Bodyguard" er blevet omsat til en verdensomspændende musicalsucces, og til næste år kan forestillingen opleves i Tinghallen.

- Vi er mega stolte over, at det er lykkes at kunne præsentere denne musical. Musicalen spiller kun i seks byer i Danmark, så det er stort, at vi kan præsentere den i Viborg, fortæller administrerende direktør i Tinghallen Claus Donslund.

"The Bodyguard - The musical" er baseret på filmen af samme navn fra 1992 med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollerne. Filmen var en enorm succes, som bjergtog millioner af biografgængere verden over.

Når musicalen kommer til Danmark, bliver det i en original dansk produktion med danske navne både på og bag scenen. Forestillingens dialogscener spilles på dansk, mens alle sangene foregår på original-sproget.

Til den ikoniske rolle som Rachel Marron er stortalentet Andrea Lykke Oehlenschlæger castet, og over for hende i titelrollen som bodyguarden Frank Farmer finder man Johannes Lassen.

"The Bodyguard - The musical" spiller seks forestillinger over fem dage i november 2020. Billetsalget starter fredag den 25. oktober på Tinghallens hjemmeside.

I titelrollen som bodyguarden Frank Farmer finder man Johannes Lassen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Vi fik det håb, som der er brug for

Annonce