Annonce
Viborg

Tinghallen sikrer sig endnu en stor musical: De skæve eksistenser kommer til Viborg

"Midt om natten"-musicalen kommer til Viborg for tre forestillinger i april næste år. Foto: Søren Malmrose
"Papirsklip", "Tarzan mamma mia" og "Tik tak" vil kunne høres fra Tinghallens store scene i april næste år, når hit-musicalen "Midt om natten" spiller tre forestillinger.
Annonce

Viborg: Endnu en kæmpe musical er blevet føjet til Tinghallens program, der allerede omfatter "The Bodyguard" og "Jesus Christ Superstar". Tilføjelsen er dansk og indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits.

Der er selvfølgelig tale om hit-musicalen "Midt om natten".

- Vi har efterhånden et tæt pakket program i 2021. Men da vi fik mulighed for at præsentere "Midt om natten", kunne vi ikke takke nej, siger direktør i Tinghallen, Claus Donslund.


Vi vil være kendt for vores store internationale koncertnavne, men vi vil også være en af de store spillere på musical-markedet. Og med denne tilføjelse er vi godt på vej.

Claus Donslund


Tre forestillinger spiller i Viborg fra den 13. til 15. april i 2021.

"Midt om natten" spillede i 2018 for fulde huse i det meste af Danmark, og nu vender den tilbage i en fornyet version, der lægger sig endnu tættere op ad den originale handling i den danske biografsucces.

Der er altså udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som "Papirsklip", "Tik tak" og "Midt om natten" igen vil lyde fra scenen.

Musicalen bliver desuden toppet op med træfsikre hits fra Kim Larsens og Gasolins store bagkatalog som for eksempel "Langebro", "This is my life", "Tarzan mamma mia" og "Vi er dem, de andre ikke må lege med".

- Vi vil være kendt for vores store internationale koncertnavne, men vi vil også være en af de store spillere på musical-markedet. Og med denne tilføjelse er vi godt på vej, fortæller Claus Donslund, der lover endnu to spændende titler på vej til Viborg.

Annonce
Annonce
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sport For abonnenter

Viborg FF-anfører glad for ekstra præstationspres - nu er der ingen undskyldninger

Annonce