Annonce
Viborg

Efter 50 år med Tinghallen: Viborgs store kultursal skifter navn

Jørgen Kalhave fra Comvent ApS. sammen med direktør i Tinghallen A/S Claus Donslund. Pressebillede
Annonce

Viborg: De seneste 50 år er kulturen i Viborg blevet præsenteret i Tinghallen - og nu sikrer en ny navneaftale med Comvent ApS, at den store sal fremover bliver benævnt Comvent Arena.

Byggeriet er stadig i fuld gang på Tingvej - og de sidste detaljer tilføjes til Viborgs kulturelle flagskib.

Men når tusindvis af publikummer fremover drager til koncerter, shows, events og messer, vil det foregå i Comvent Arena.

- Vi har indgået en historisk aftale med Jørgen Kalhave og Comvent. Vi er glade for, at det er lykkes at få aftalen på plads. Med den er Comvent ApS med til at sikre et endnu større udbud af koncerter og shows, fortæller direktør i Tinghallen A/S Claus Donslund i en pressemeddelelse.

Det er ikke første gang, at Jørgen Kalhave og Comvent ApS er ude at støtte kulturen - senest har Viborg-firmaet som hovedsponsor været med til at sikre, at internationale kunstnere kommer til Domkirken Rocker.

Tinghallen A/S vil dog stadig bestå som navn på moderfirmaet og aktieselskabet.

- Vi glæder os til at byde gæster velkommen til nye, store og spændende oplevelser i Comvent Arena, siger Claus Donslund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

De ældste elever fik forfatter-tip

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Annonce