Annoncørbetalt indhold

Tips til gymnasiet

Annonce

De fleste personer der har gået i gymnasiet kan nikke genkendende til at de gennem de 3 års skole har lært et par ting, de ville ønske de vidste da de startede. Derfor kommer vi her med et par tips og tricks der helt sikkert kan hjælpe dig lidt på vej. Uanset om du allerede er i gang eller endnu ikke er startet. Her får du vores life hacks:

Deltag i timerne

Der lyder banalt at sige, men det har virkeligt stort betydning hvor aktivt du deltager i timerne. Når du får dit afgangsbevis indser du hvor meget dine årskarakter egentligt betyder. Dine årskarakter står nemlig for halvdelen af dit samlede gennemsnit. Og lige netop derfor er det vigtigt at du er aktiv i timerne, da det i sidste ende gør en verden til forskel. Og her må der gerne fedtes for læreren, da det ofte har en lille indvirkning på dine standpunktskarakterer. Her er et lille tip, hvis du ikke kan nå at læse alle dine dagslektier:

Dette kunne for eksempel være i Dansk, hvor du kun læser et par sider af hver lektie til dagen efter. Og når der så dagen efter kommer spørgsmål i forbindelse med gårsdagens lektier, skal du være den første der rækker hånden op og siger noget, da din lærer er meget mindre tilbøjelig til at spørge dig igen i samme time om noget andet. Og på den måde kan du slutte timen af med at din lærer har indtrykket af at du har læst dine lektier og var aktiv i timen, uden du egentligt havde helt styr på det.

Gør du dette i alle dine fag, har det i sidste ende en kæmpe forskel på dit samlede gennemsnit, som sagtens kunne gå fra 4 til 10 eller fra 7 til 12.

Vær social

Husk nu at ikke gå for meget op i lektier og aflevering. Dine karakter er en stor del af gymnasiet, da det har betydning for hvilken uddannelse du kan starte på. Og netop derfor glemmer man hurtigt alt andet der forgår i gymnasietiden. Derfor skal du huske at også bruge tiden på noget andet, specielt det sociale.

Du kan nemlig hurtigt ende med at bruge hele weekenden i at kigge i skolebøger, hvis du ikke aktivt opsøger det andet. Og når du på et tidspunkt bliver færdig med gymnasiet vil det være alt det sociale du tænker tilbage på. Derfor, nyd alle de fester og begivenheder der hele tiden er. Gymnasiefesterne og det sociale er bare noget helt specielt i den tid, hvor man får vanvittigt mange førstegangsoplevelser.

Struktur

Det lyder ret kedeligt, men struktur er virkeligt noget der kan spare dig tid i gymnasiet. Det at du strukturer din fritid i forhold til lektier og afleveringer, betyder at du har mere tid til alt det sjove. Derfor anbefales at du laver en ugeplan for hver uge, med alle de opgaver der skulle være. På den måde glemmer du heller ikke vigtige opgaver.

Denne artikel er sponsoreret af Inspo.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.