Annoncørbetalt indhold

Tips til mere sjov i hverdagen

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren er ovre og covid-19 hersker fortsat i samfundet og sætter en stopper for diverse spas og løjer, vi ellers skulle have deltaget i henover sommeren. Dette kunne være koncerter, festivaler, bryllupper og fødselsdage man skulle have deltaget i, som er blevet aflyst. Det kan derfor være en af de mange grunde til at finde andre ting, der kan gøre hverdagen lidt sjovere. Hvis covid-19 har sat en stopper for alt det sjove og gjort dit voksne liv lidt for seriøst, så læs mere her, og find dit indre legebarn frem, da vi nu finder nogle gode råd frem til at gøre hverdagen lidt sjovere.

Spil med fremmede

Vi er i forvejen meget afhængige af vores mobile ven og derfor er det ikke helt uvant for os, at downloade apps eller bruge utallige timer på at kigge på vores mobil. Spil på mobilen er geniale, hvis du vil lege i hverdagen. Du kan spille overalt; på vej på arbejde, i pauserne eller derhjemme i sofaen. Vælg en tilfældig modstander, eller find dine Facebook-venner. Hvem ved - måske møder man endda en ny ven i den digitale verden. Det rygtes, at der findes par som har mødt hinanden via Wordfeud. En ny partner, kunne især gøre hverdagen lidt sjovere.

Saml vennerne til en spilaften

Saml dine bedste venner i livet til en spilleaften. Træk et passende antal rødvin op og placér jer rundt omkring spisebordet til brætspil eller ‘gæt og grimasser’. Der findes et hav af forskellige spil, men de populæreste brætspil er Bezzerwizzer, Hint og Trivial Pursuit - der garanterer både gode grin eller livlige diskussioner. Det kan eventuelt være at der skal indføres en regel om at aftenen er mobil-fri, så de gode venskaber bliver plejet fuldt ud.

Få større arbejdsglæde

Mange af os opnår en større glæde i vores hverdag, hvis arbejdslivet også fungerer optimalt. Her er det en god idé at starte med sig selv, da det siges, at de fleste af os ville blive mere tilfredse i vores arbejde, hvis vi var bedre ved os selv. Der er forskel på stress og travlhed, for hvis du arbejder med noget, du elsker, har det en anden og mere positiv indflydelse på dig end hvis du gør noget af pligt. Find derfor ud af om du arbejder, der hvor du arbejder, af pligt eller fordi det bare er noget du ‘burde’ eller ‘skulle’ i sin tid. En sjovere hverdag styrkes også ved at have en større arbejdsglæde, da vi i størstedelen af vores tid, er på arbejde, hvorfor dette også skal fungerer godt.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.