Annonce
Rundt om Viborg

Tjelecenteret har fået ny formand

Christian Børsting er stoppet som formand for Tjelecenteret. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Annonce

Ørum: Kultur- og idrætscentret i Ørum, Tjelecenteret, har fået ny formand. Den hidtidige formand i en årrække, Christian Børsting, vil bruge sin energi på andre aktiviteter, og i stedet blev Claus Gustafsson på centrets repræsentantskabsmøde valgt som ny formand. Det skriver ugeavisen Landsbyerne.

Claus Gustafsson har ligesom Christian Børsting været med i arbejdet med Tjelecenteret helt siden, centret blev skabt i  2008. Han var med til planlægningen af centret og i årene siden som repræsentant for Ørum Idrætsforening.

På repræsentantskabsmødet kunne Claus Børsting ifølge Landsbyerne fortælle om, at centret fik et godt resultat i 2019, som har hjulpet med til at klare udfordringerne gennem coronakrisen. Det betyder, at idrætsforeningerne kan slippe for at betale husleje i lukningsperioden.

Per Stisen ønskede at stoppe i bestyrelsen, og Egon Jensen blev valgt som nyt medlem. Bestyrelsen består nu ud over Egon Jensen og formand Claus Gustafsson af Anders Lund, Michael Engberg, Bent Grønbech Hansen og Søren Glud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce