Annonce
Erhverv

To forlader bestyrelsen i andelskasse-bank

Danske Andelskassers Bank skal have valgt to nye bestyrelsesmedlemmer. Her ses hovedsædet i Hammershøj. Arkivfoto: Morten Dueholm
Danske Andelskassers Bank indkalder til ekstra generalforsamling for at vælge to nye medlemmer til bestyrelsen.

Hammershøj: To medlemmer af bestyrelsen for Danske Andelskassers Bank, Heine Bach og Michael Vilhelm Nielsen, ønsker at udtræde af bestyrelsen, så derfor indkalder banken til en ekstra generalforsamling den 27. november.

Heine Bach og Michael Vilhelm Nielsen blev i sin tid valgt ind på forslag fra erhvervsmanden Henrik Lind og hans selskab Lind Invest, som stod bag et mislykket forsøg på at overtage magten i selskabet. Henrik Lind har siden solgt sine aktier i Danske Andelskassers Bank.

I en selskabsmeddelelse takker bestyrelsesformand Anders Howalt-Hestbech dem for deres loyale indsats for banken og aktionærerne.

- Meget er sket med Andelskassen, siden Heine Bach og Michael Vilhlem Nielsen indtrådte for cirka to et halvt år siden. Vi har nydt godt af deres faglige såvel som menneskelige kompetencer igennem en tid, der bedst kan betegnes som interessant i det seneste halve år med et meget positivt fortegn, siger bestyrelsesformanden.

Annonce

Står historisk stærkt

På den ekstra generalforsamling indstiller bestyrelsen, at Jesper Dan Jespersen og Mikael Jakobsen vælges som nye bestyrelsesmedlemmer. Jesper Dan Jespersen er senior advisor i EY Financial Services og statsautoriseret revisor, og Mikael Jakobsen er tidligere bankdirektør i Nordjyske Bank og nu selvstændig virksomhedsrådgiver.

Anders Howalt-Hestbech fremhæver, at Danske Andelskassers Bank i dag har en kapitalsituation, der er bedre end nogen sinde.

- Danske Andelskassers Bank står historisk stærkt, og vi skal fortsat udvikle os på såvel de klassiske forretningsområder som på en række nye, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce