Annonce
Viborg

To gange Mads i spidsen for Wagner

Mads Langhoff-Jensen og Mads Lynge skal fremover stå i spidsen for Wagner i Viborg. Foto: Morten Pedersen
Der er skiftet ud i butikken hos Wagner, hvor Mads Langhoff-Jensen erstatter Claus Olesen som butikschef. Mads Langhoff-Jensen skal køre et sidestillet makkerskab med souschef Mads Lynge.

Viborg: Det er på én gang genkendeligt og nyt.

Herretøjsbutikken Wagner i Viborg har udpeget 23-årige Mads Langhoff-Jensen som ny butikschef, mens Mads Lynge på 35 fortsætter som souschef i den mangeårige herretøjsforretning i Sct. Mathias Centret.

Mads Langhoff-Jensen har i flere år været ansat hos Wagner, hvor han begyndte som stikirenddreng og siden blev ansat og fik en elevuddannelse.

Han erstatter Claus Olesen, der blev ansat i august sidste år, men nu er opsagt et lille halvt år efter.

- Det er ganske udramatisk, og vi skilles med Claus som venner. Det var bare ikke det rigtige match, og vi vil gerne takke Claus for indsatsen, fortæller Thomas Jørgensen, der er retail manager i Wagner.

Nu glæder Thomas Jørgensen, der i mange år selv var butikschef i Wagner, sig til at se sine"gamle drenge" lede butikken.

- Vi skal "back to basics" og genfinde den ånd og stemning, som vi tidligere har fået roser for, siger Thomas Jørgensen om tøjbutikken, der tilbage i det forrige årti fem gange i streg vandt prisen som "Byens bedste til ham".

Annonce
Mads Langhoff-Jensen (bagerst) og Mads Lynge indgår i et tæt makkerskab, når butikken skal ledes. Foto: Morten Pedersen

Sidestillet makkerpar

Det bliver et fælles anliggende for Mads Langhoff-Jensen og Mads Lynge at finde tilbage til den gamle ånd, for selvom det er Mads Langhoff-Jensen, der får titlen af butikschef, så træffes beslutninger i fællesskab mellem de to gange Mads.

- De kører det sammen og er i hverdagen fuldstændig sidestillet. Men der er selvfølgelig en, der skal have det sidste ord, hvis det er nødvendigt, og derfor er en af dem udpeget som butikschef, fortæller Thomas Jørgensen.

Selv glæder det nye makkerpar sig til at stå i spidsen for butikken sammen.

- Det bliver et makkerskab, som bliver tættere end i mange andre butikker. Vi arbejder godt sammen og har forskellige kompetencer, og vi kan derfor hjælpe hinanden med alt, siger Mads Langhoff-Jensen, der bliver suppleret af Mads Lynge:

- Det skal være fedt at komme på arbejde, for det kan kunderne også mærke. Vi har begge været ansat under Thomas (Jørgensen, red.), og der var en stemning, hvor vi elskede at gå på arbejde. Det skal vi finde tilbage til, siger Mads Lynge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce