Annonce
Sport

To lokale løbere nomineret til atletik-awardshow

Ingerlise Villum Jensen og resten af stafetlandsholdet efter de slog verdensrekorden på 4x200 meter. Privatfoto

Atletik: Dansk Atletik Forbund har i øjeblikket en online-afsteming kørende, hvor man kan stemme på atleter og folk i foreningslivet. DAF Awards hedder det, og vinderne offentliggøres den 29. april.

I den forbindelse er en række personer blevet indstillet til otte forskellige kategorier. Heraf er to lokale fra Viborg-området iblandt de indstillede.

Den ene af de indstillede er Thijs Nijhuis for Årets Præstation.

Annonce

Hans indstilling lyder således:

- Han har præsteret at bestå OL-krav i 2020, en dansk rekord og ellers et utroligt højt niveau igennem hele sæsonen! Thijs har rykket sig fra en dygtig løber til en løber med resultater i internationale klasse. I min optik er den klokkeklar og ingen andre er i nærheden af ham i år. Hvem har ellers klaret OL krav? Ingen andre!

Thijs Nijhuis har haft endnu et godt år i sin karriere. Foto: Morten Pedersen

Den anden indstillede fra lokalområdet er Ingerlise Villum Jensen, som er nomineret sammen med resten af det danske stafetlandshold. De slog rekorden for 4x200 meter stafet. Deres indstilling lyder blandt andet således:

- Historien om de fire kvinder tog fart i medierne og tiltrak sig opmærksomhed mange steder fra. Det er historien om at atletik er en sport for livet – en livsbekræftende historie om vilje og målrettethed, at ”livet” ikke slutter selvom dåbsattesten bliver mere gylden og at ”bump på vejen” ikke sætter en stopper for at dyrke sin idræt.

Ingerlise Villum er én af verdens bedste løbere over 70 år. Foto: Morten Pedersen

- Oven i, at de er dygtige og dedikerede atletikudøvere, så er de alle skønne personer og store forbilleder for ungdommen (også flere som mangeårige trænere).

Afstemningen er åben frem til den 27. april, hvor det er muligt for alle at stemme på dem man ønsker skal vinde i de respektive kategorier. Udover online-afstemningen er der en sideløbende aftstemning i Dansk Atletiks foreninger, som ligeledes er med til at påvirke det endelige resultat.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Sport

Tysk læge gengiver Eriksens første ord efter genoplivning: - For fanden, jeg er kun 29 år gammel  

Annonce