Annonce
Rundt om Viborg

To lokale ugeaviser lagt sammen

Pia Birgitte Jakobsen er fortsat redaktør af Ugeavisen Karup, der nu printmæssigt udgives sammen med Kjellerup Tidende. Arkivfoto: Morten Dueholm

Karup: Ugeavisen Karup er "for en periode", som chefredaktør Hans Krabbe, Midtjyllands Avis, som ugeavisen i Karup hører under, udtrykker det, lagt sammen med Kjellerup Tidende.

Det betyder, at Ugeavisen Karup udgøres af et antal sider i ugeavisen Kjellerup Tidende, der således er den fælles titel på udgivelsen.

Ifølge Hans Krabbe er sammenlægningen en følge af blandt andet coronakrisen:

"Beslutningen om at slå de to ugeaviser sammen skal ses i lyset af, at et i forvejen trængt annoncemarked under coronakrisen er blevet slået helt omkuld. Det forstår vi som udgivere godt. Mange detailhandlende og virksomheder mærker afmatningen," skriver chefredaktøren, der tilføjer:

"Det skal dog ikke forhindre os i at berette om stort og småt fra lokalområdet, og derfor har vi besluttet at fastholde udgivelsen af Ugeavisen Karup".

I vinter - inden coronakrisen brød ud - holdt Midtjyllands Avis som udgiver et borger- og annoncørmøde i Karup med det formål at skabe lokal opbakning til ugeavisens fortsættelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce