Annonce
112

To mænd fængslet efter retsmøde: Sigtet for tyveri af cigaretter for mere end 500.000 kroner

To mænd er sigtede for 20 tyverier af cigaretter for en værdi, der formodes at nå op på mere end en halv million kroner. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Natten til lørdag blev to mænd fanget i et forsøg på tyveri fra Let-Køb i Vejrumbro. I dag har de været til grundlovsforhør i Retten i Viborg efter en sigtelse for intet mindre end 20 lignende tyverier eller forsøg på tyverier rundt omkring i Midtjylland. Begge mænd sidder nu varetægtsfængslet.

- Vi er stadig ved at indsamle materiale omkring tyverierne, men lige nu formoder vi, at de stjålne cigaretter samlet løber op på en værdi af omkring 537.000 kroner, fortæller Mette Hermansen, som er anklager i sagen og desuden kan fortælle, at varetægtsfængslingen begrundes med et hensyn til den videregående efterforskning samt en risiko for gentagelse af tyverierne, hvis de to sættes på fri fod.

Den ene mand er 40 år gammel og fra Silkeborg, mens den anden er 26 og fra Viborg. De har begge nægtet sig skyldige i alle forhold pånær tyveriet i Vejrumbro, hvor de i nat blev fanget af politiet.

Udover tyveriet i Vejrumbro har mændene formentlig under de mange tyverier blandt andet været på besøg i Løgstrup op til flere gange. De 20 tyverier deler samme fremgangsmåde og flere observationer tyder på, at de alle deler samme gerningsmænd. Det fortæller anklager Mette Hermansen.

/NILOS

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce