Annonce
Navne

To nye chefer i Nordea

Jonas Christensen og Leo Boberg Nielsen er de nye chefer i Nordea Viborg. PR-foto

Job: Vi skrev forleden, at Mette Haahr forlader Nordea i Viborg, og at hendes arvtager som leder af de sammenlagte erhvervsafdelinger i Viborg og Herning hedder Leo B. Nielsen.

Leo B. Nielsen er imidlertid ikke den eneste nye leder i Nordea Viborg, hvor der også kommer ny filialdirektør for privatkundeteamet. Det er 28-årige Jonas Christensen, der kommer fra en stilling som filialdirektør i Hinnerup.

Jonas Christensen er gift med Ann-Britt, og sammen har de Milje og Matheo på tre og et år. Familien bor i Randers. I fritiden spiller Jonas Christensen håndbold på det lokale seriehold.

Annonce

Den nye områdedirektør for erhvervsområdet, 49-årige Leo Boberg Nielsen, er gift med Marlene, og sammen har de Frederik på 19 år, Anna-Louise på 17 år og Emil på 13 år. De bor i Tranbjerg. I fritiden dyrker Leo Boberg Nielsen løb og golf.

Nordeas centrale beliggenhed i Sct. Mathias Gade vil være uændret for både privat- og erhvervskunder. Med baggrund i den aktuelle corona-situation er dørene for tiden åbne fra klokken 10 til 13, og kunderne kan derudover træffe deres rådgiver efter aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce