Annonce
112

To scootere brød i brand inden for en time: Politiet undersøger sammenhængen

To scootere er mandag aften brudt i brand i Viborg. Politiet kan endnu ikke påvise en sammenhæng, men kategoriserer det for påfaldende, at det er sket inden for så kort tid. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Viborg: Mandag aften måtte brandvæsnet rykke ud til ikke mindre end to brændende scootere. Den første melding kom omkring klokken ni. Her fandt brandvæsnet scooteren næsten udbrændt på Kildebakkestien bag Plejecenter Kildehaven. Bramdfolkene fik slukket de sidste flammer og overlod derefter politiet til sit arbejde.

En time senere måtte brandvæsnet igen hoppe i bilerne og tænde de blå blink. Denne gang lød meldingen på en naturbrand, men da brandfolkene nåede frem til Røddingvej, fandt de i stedet endnu en brændende scooter. Det fortæller indsatsleder Vagn Erik Jensen.

Politiet påbegyndte efter slukningsarbejdet sine undersøgelser. Tirsdag morgen kan man endnu ikke sige noget om sammenhængen, men politikommissær Peter Justesen kategoriserer det som påfaldende, at de to brande har så mange ligheder og begge er startet inden for så kort tid.

Politiet vurderer, at brandene enten er blevet påsat, eller at de kan skyldes en elektrisk fejl i køretøjerne.

/NILOS

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Viborg

Blå partiers kamikazekurs

Annonce