Annonce
Sport

To talenter skriver ungdomskontrakter med Viborg FF

Mads Søndergaard Clausen (tv.) og Simon Søndergaard er nye spillere på kontrakt i Viborg FF. Foto: Viborg FF.

Viborg: Der er nyt på spillerfronten fra Viborg FF. To spillere er fredag kommet på kontrakt i klubben - og begge kommer de fra egne rækker.

Det drejer sig om Simon Søndergård, der til daglig spiller for U19-holdet, samt Mads Søndergaard Clausen, som normalt er at finde på U17. Begge spillere er jævnligt på træningsbanen med førsteholdet og har også været med omkring reserveholdets kampe.

VFF-træner Steffen Højer fortæller om de to spillere.

- Simon er en stor og stærk midtstopper, som er meget seriøs og med hårdt arbejde hele tiden gør fremskridt. Han har været med i FK Viborg hele vejen, har gået på Hald Ege Efterskole og nu på Katedralskolen. Han bliver seniorspiller til sommer, hvor han så bliver en del af førsteholdet, fortæller Højer og fortsætter om Mads Søndergaard Clausen:

- Mads er central midtbanespiller, som både er teknisk stærk, har godt blik for spillet og samtidig en fighter. Han har altid været meget talentfuld, men har kæmpet med sin størrelse - men er i det seneste års tid vokset en del. Han har også fået sin opvækst i FK Viborg og gået på Friskolen Hald Ege.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Christian Sørensen efter to kampe og et point: - Lang pause er ingen undskyldning

Annonce