Annonce
Sport

To talenter takker af i Viborg FF

Simon Vetter nåede en del førsteholdskampe for Viborg FF, men slog aldrig rigtig igennem. Nu er han fortid i klubben. Arkivfoto:

Når Viborg FF mandag begynder træningen til nye sæson, bliver det uden Simon Vetter og Lasse Andersen, der er stoppet i klubben.

Annonce

Jeff Mensah vender tilbage fra Skive. Sebastian Linnet John rykkes op som andetvalg på keeperposten. Og Sebastian Denius returnerer fra Kjellerup.

Lasse Andersen, der her når højest, har én kamp i ?Superligaen på CV?et. Den kom mod Esbjerg i ?sæsonens sidste kamp 2013/14. Arkivfoto.

Men mens sidstnævnte igen kan trække i den grøn- og hvidstribede trøje, så bliver der i denne omgang ikke plads til de to andre Kjellerup-udlejede talenter. Angriberen Simon Vetter og forsvarsspilleren Lasse Andersen stopper nemlig i Viborg FF. De to talenter, der er opflasket i FK Viborgs talentsystem, er vejet og fundet en anelse for lette - i denne omgang i hvert fald.

»Det er utroligt svært at nå igennem det nåleøje, der hedder superliga. Det har de to spillere ikke nået endnu. Begge har de et uomtvisteligt stort fodboldtalent, men de skal måske omkring 2. eller 1. division i et par sæsoner først. Men der er ikke noget i vejen for, at de kan slå igennem på et senere tidspunkt,« siger sportschef i Viborg FF, Ole Nielsen.

Annonce

Ukendt fremtid

Dermed skal Simon Vetter og Lasse Andersen finde ud af, hvad fodboldfremtiden skal bringe. Lige nu ser Simon Vetter sig om efter en ny klub, og her vægter spilletiden og udviklingen klart højest hos den 20-årige angriber.

»Det hele er lidt uvist lige nu. Vi går og kigger på, hvor jeg kan få mest spilletid. Men der er intet konkret på bordet. Jeg sigter efter en klub, hvor jeg kan spille fast. Om det så bliver 1. eller 2. division - det er hip som hap. Bare jeg kommer til at spille,« siger Simon Vetter.

Lige som Simon Vetter står Lasse Andersen også i en usikker situation - og en ny klub kan blive svær at finde. Forsvarsspilleren blev korsbåndsskade i hans første turneringskamp for Kjellerup, og derfor nåede han kun 40 minutter på banen i foråret.

»Jeg havde et lille riv fra tidligere, men der var grønt lys for, at jeg kunne spille. Så endte det med, at mit knæ bare røg bagover, og det viste sig at være et overrevet korsbånd. Det kan ikke beskrives, hvor skuffet jeg er. Og jeg havde da også en del sorte dage bagefter,« fortæller Lasse Andersen om skaden.

Forsvarstalentet håber, at han kan blive klar igen efter vinterpausen, hvorefter han selv regner med at søge rundt for at finde sig en ny klub.

»Det vil nok kræve et lille mirakel, hvis en klub skal henvende sig til en ung skadet spiller og sige, at dig vil vi have. Min opgave bliver at arbejde hårdt på at få knæet til at virke igen, og jeg er sådan set overladt til mig selv. Men jeg regner med at fortsætte ude i Kjellerup, for at få det sociale med,« siger Lasse Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Har været på landsholdet og været udlandsprof i futsal - nu scorer han mål på samlebånd for Viborg FF

Viborg For abonnenter

Tredje mand fængslet efter kæmpe narkofund i bil på Århusvej i Viborg: Nægter sig skyldig

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Viborg HK

Skuffet Viborg-lejr efter offday i København: Sådan må vi ikke komme til at se ud

Annonce