Annonce
Viborg

To træningscentre i Viborg skifter hænder: Uvist, hvad det kommer til at betyde

To Fitness World i Viborg ser umiddelbart ud til at blive til "PureGym" træningscentrer i det nye år. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Viborg: Torsdag kom det frem, at Danmarks største fitnesskæde, Fitness World, er opkøbt af britiske PureGym.

Begge virksomheder bekræfter købet, hvilket ifølge PureGym betyder, at den britiske kæde får 1,7 millioner medlemmer fordelt på flere end 500 fitnesscentre.

To af de centre er placeret i Viborg, hvor Fitness World i dag har afdelinger. Det er på henholdsvis Farvervej 2 og Slagterivej 2.

Viborg Stifts Folkeblad har været i kontakt med begge fitness-centre, men det er ikke lykkedes at få en kommentar til, hvad det betyder for de lokale medlemmer – pris, hold, indretning eller mulig lukning.

Hos Fitness World på Farvervej henviser man til, at al kommunikation sker gennem hovedkontoret.

Det er ikke muligt at ringe direkte til Fitness Worlds hovedkontor, så i øjeblikket afventer vi svar via mail eller telefon.

I forhold til udmeldingen fra PureGyms direktør, Humphrey Cobbold, lyder det i hvert fald positivt i forhold til, at fitness-centrene fortsætter. Han udtaler i en pressemeddelelse:

- Fitness World er en virksomhed, som vi kender godt og længe har beundret. Vi har en stærk tro på, at der ligger en lovende fremtid forude for os alle.

Annonce
Annonce
Viborg

Nu er Banebyparken sat på skinner

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Det er en opgave, vi må løse

Sport

Viborg FF tager gerne favoritværdigheden - men Skive er altså et bøvlet hold at møde

Annonce