Annonce
Rundt om Viborg

To yderligere weekendtyverier fra varebiler: Ingen har set eller hørt noget

Med de seneste to anmeldelser er der i løbet af weekenden blevet begået tyverier i otte varevogne i både Viborg, Stoholm, Løgstrup og Fiskbæk. Arkivfoto
Annonce

Løgstrup/Fiskbæk: Mandag morgen kunne politiet fortælle, at der i løbet af weekenden havde været en stribe af tyverier fra firmavarebiler rundt omkring i Viborg-området og i Stoholm.

Nu er der tirsdag morgen så blevet føjet yderligere to anmeldelser til.

På et tidspunkt mellem fredag eftermiddag og mandag morgen er der blevet anmeldt et tyveri fra en varebil, der tilhører et VVS-firma, som holdt parkeret på Lærkebakken i Løgstrup. Den sorte Fiat Ducato blev tømt fuldstændig for både VVS- og elværktøj. Tyvene havde brudt dens bagdør op.

Ved et andet lignende tyveri på Fiskbækvej var tyvene kommet ind gennem sidedøren. Her var det gået ud over en Peugeot Boxer, som tilhører et murerfirma. Herfra blev der ligeledes stjålet murer- og elværktøj, lyder det fra politiet. Indbruddet i denne varebil blev begået på et tidspunkt mellem søndag aften klokken 18 og mandag morgen 6.45.

Ifølge lokalpolitiet i Viborg er der ingen i området, der hverken har set eller hørt noget i forbindelse med tyverierne fra varebilerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce