Annonce
112

Tog kvælertag ved kassen i Føtex: Nu har han fået sin dom

En onsdag middag slog det tilsyneladende klik for en 38-årig mand, som tog kvælertag på en anden handlende ved kassen i Føtex. Arkivfoto: Preben Madsen.
Da en 38-årig mand i september sidste år var i Føtex for at handle, blev han så frustreret over en bekendt, at han ved kassen sparkede ud efter ham og endte med at tage kvælertag på ham. Nu har han fået en betinget fængselsstraf for episoden.

Viborg: En ellers ganske almindelig onsdag middag i september sidste år slog det klik for en 38-årig mand i Føtex i Gravene.

Han var ude at handle med sin kæreste, og det var en anden mand og hans kæreste også. Den 38-årige kendte godt til den anden mand, og de havde bestemt ikke et godt forhold til hinanden, kom det frem under den nyligt afsluttede retssag.

Under indkøbsturen følte den 38-årige sig generet af den anden mand og hans kæreste, som trampede i gulvet, grinede og vinkede provokerende til ham.

Da de to mænd efterfølgende mødtes ved kassen, fik den 38-årige nok af provokationerne. Han sparkede først ud efter den anden mand - dog uden at ramme. Dernæst tog han fat i hans nakke bagfra og tog kvælertag på ham i nogle sekunder.

Annonce

Fanget på overvågning

Senere den samme dag var offeret på besøg ved lægen, som bekræftede, at han havde rødme om halsen, hvor den 38-årige havde taget fat i ham.

I retten nægtede den 38-årige viborgenser sig skyldig i vold, men han erkendte, at han havde forbrudt sig imod ordensbekendtgørelsen ved episoden i Føtex.

Dog talte butikkens overvågningsbilleder imod mandens forklaring. Derfor besluttede retten også at dømme ham for vold.

Den 38-årige fik sig en straf på 40 dages betinget fængsel med en prøvetid på et år. Han skal i øvrigt udføre 60 timers samfundstjeneste.

Han bad efter domsafsigelsen om betænkningstid i forhold til en eventuel anke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fredbergs første fase: Sådan har han præget Viborg FF

Viborg FF

Viborg FF mister engelsk førstemålmand - lejeaftalen er ophævet

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];