Annonce
Sport

Topscorer har kontraktudløb om en uge - men træner med under ny cheftræner

Andreas Albers træner fortsat med på Kirkebækvej. Han håber, at han skal have en snak med sportschef Jesper Fredberg i ugens løb. Foto: Morten Pedersen
Viborg FF's topscorer Andreas Albers har endnu ikke fået afklaret sin fremtid en uge før kontraktudløb. Og foreløbig fortsætter han med at møde op til træning i Viborg.

Viborg: Når juni bliver til juli har Viborg FF og de sidste to sæsoners klubtopscorer Andreas Albers ikke længere papir på hinanden.

Den store angribers kontrakt udløber med udgangen af ugen - og der er hverken sagt pænt farvel eller meldt noget ud om en kontraktforlængelse.

Den 29-årige angriber er dog stadig en del af truppen og klubben - og mandag trænede han med under den nye cheftræner Jacob Neestrup.

- Det er lidt specielt, men ifølge kontrakten er jeg jo Viborg-spiller ugen ud, og jeg er selvfølgelig mødt op, da situationen fortsat er uafklaret og fordi, det stadig er en mulighed, at VFF og jeg begynder at tale sammen og finder ud af noget, sagde Andreas Albers, som også havde glædet sig til at se nærmere på den nye cheftræner.

- Jeg vidste godt, at det kunne ende sådan her, da jeg for et halvt års tid siden tog beslutningen om, at vi skulle lade kontrakten løbe ud. Jeg ved godt, at det er risikobetonet og specielt, men karrieren er kort, og ind i mellem er man nødt til at tage nogle chancer, sagde angriberen.

Og hvad er dit ønske?

- Det er svært at sige. Jeg har slet ikke talt med VFF her i ferien, hvor klubben har rekrutteret en cheftræner, men det skal jeg have gjort i denne uge, og inden jeg har gjort det, så ved jeg ikke, hvordan det lander her. Vi skal jo være to til at danse en tango. Men mit mål er, at jeg skal have undersøgt markedet godt og grundigt for at undersøge, hvad der er af muligheder, sagde Andreas Albers, som håber, at VFF er nået nærmere en afklaring efter at have fået besat cheftrænerposten.

- Nu har jeg hørt lidt om det nye setup og mødt den nye cheftræner. Jeg kan se, at det er noget andet, og jeg kan godt lide, at det også handler om, at vi skal tænke ligeså meget, som vi skal arbejde. Det tror jeg kan gavne mig som spiller, så jeg tror, at det kan blive rigtig fornuftigt. Men det hele er jo stadig helt nyt, sagde angriberen, som håber, at han får sig en god snak med sportschef Jesper Fredberg i løbet af denne uge.

Kan det komme på tale, at du fortsætter træningen her i næste uge også?

- Jeg tror, at alt er i spil, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Sag om grov babyvold er i gang: - Jeg tror ikke, jeg kan have rystet ham så meget, at han har fået de skader i hjernen

Annonce