Annonce
Viborg FF

Topscorer har nu rundet 20 scoringer: Lige præcis, hvad vi talte om før sæsonen

Sebastian Grønning har nu rundet 20 sæsonscoringer for Viborg FF. Foto: Frederikke Jensen
Sebastian Grønning har så meget lyst til at score mål, at han ikke fokuserer på en topscorerstrid mod Silkeborgs Magnus Mattsson.

Fodbold: Sebastian Grønning forudsagde selv, at han ville komme til at score mange mål for Viborg FF.

Allerede i det første interview med folkebladet inden skiftet til Viborg FF sagde han, at han ville score flere mål i den kommende sæson i VFF end han havde gjort i Skive, hvor han i sidste sæson sørgede for 14 mål.

Med sine to scoringer i Esbjerg rundede han 20 mål - og her stopper det forhåbentlig ikke.

Annonce

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så var det jo det, som mine samtaler med VFF før skiftet handlede om. VFF sagde, at man godt kunne se mig score 15-20 mål - og jeg sagde, at jeg godt kunne se mig selv score 20-25 mål. Og nu har jeg så ramt 20 - og nu må vi se, hvor højt jeg kan nå op i de sidste to kampe, men jeg har da været skarp på det seneste, sagde angriberen, der dog allerede er yderst tilfreds med sin sæson - men han er ikke målmættet.

- Jeg så tegningerne til det her, inden jeg skrev under med VFF. Hvis jeg kan score 14 mål for Skive, så ville jeg kunne score mere for VFF. For der er virkelig stor kvalitet på den service, som jeg får her i Viborg, hvor jeg jo godt kunne have scoret endnu mere, sagde angriberen, som sender stor ros til sine holdkammerater.


VFF sagde, at man godt kunne se mig score 15-20 mål - og jeg sagde, at jeg godt kunne se mig selv score 20-25 mål. Og nu har jeg så ramt 20 - og nu må vi se, hvor højt jeg kan nå op i de sidste to kampe

Sebastian Grønning, Viborg FF


- Det er også de andres fortjeneste. Jeg er ikke typen, som dribler fire mand og sparker den i krydset. Jeg kan ikke så meget på egen hånd, men jeg er dygtig til at placere mig i feltet og eksekvere når jeg bliver sat op. Og vi har haft mange, som har sat mig godt op, sagde Sebastian Grønning.

Der er ved at tegne sig en regulær topscorerduel mellem Sebastian Grønning og Magnus Mattsson fra Silkeborg.

I lørdagens tidlige kamp scorede Silkeborg-spilleren to gange, hvorved han bragte sig på 17 sæsonscoringer og lige i hælene på Viborg-topscoreren.

Men med to mål i Esbjerg svarede Sebastian Grønning altså effektivt igen.

Men det var dog ikke Mattssons mål, som havde tændt op under Grønning.

- Vi vil helt sikkert gerne være topscorere begge to. Men jeg havde slet ikke fulgt med i Silkeborg-kampen. Jeg kan jo ikke påvirke om Magnus scorer mål alligevel. Og det rager ikke mig. Jeg skal sørge for at eksekvere mine egne chancer, og jeg finder motivation og drive nok i at score mine egne mål, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Et glædeligt farvel til mundbindet: - Det er dejligt, vi nu kan tage det af

Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce