Annonce
Sport

Topscorer om at følge drama fra tribunen: Det var forfærdeligt

Andreas Albers måtte melde fra og placere sig på tribunen til kampen mod Hvidovre. Arkivfoto: Morten Pedersen
Andreas Albers måtte trække sig med en skade under opvarmningen til kampen i Hvidovre. Og det blev alt andet end sjovt at følge dramaet i næstsidste spillerunde.

Hvidovre: Andreas Albers kom til at bruge sin søndag på en markant anderledes måde, end han havde håbet på.

VFF-topscoreren var udset til en plads i startopstillingen i kampen, men måtte under opvarmningen trække sig, klæde om til træningsdragt i tage plads på tribunen for at følge det vitale opgør.

- Hele historien begynder faktisk i slutminutterne af kampen i Silkeborg. Der tog jeg en meget lang sprint, og jeg kunne mærke, at begge mine lægmuskler spændte op. Det slap hurtigt i den ene side, og vi havde håbet, at det ville slippe i den anden også, men vi måtte indse, at kampen kom en dag for tidligt, sagde Andreas Albers, som følte, at han kunne godt kunne bidrage, men ikke på vanligt niveau.

- Og som kampen udviklede sig, så tror jeg, at det var helt tydeligt, at alle bare skulle være 100 procent fit for at krige sejren hjem, så vi tog den rigtig beslutning. Man skal være dygtig nok til at indse, hvis man ikke kan bringe nok ind i en kamp, sagde angriberen, som dog bestemt ikke nød at følge kampen fra tribunen, hvor han også fulgte livligt med i, hvordan det gik konkurrenten Silkeborg.

- Det var virkelig noget hø at sidde deroppe. Jeg har ikke prøvet det så ofte, men det er bare helt forfærdeligt. Jeg sad jo og fik mange gode ideer, men jeg kunne ikke komme ud med det, sagde Andreas Albers, som roste holdkammeraterne for at arbejde en sejr hjem i en kamp, hvor der ikke var meget skønspil.

- Nu er vi glade - så vi skal have en god bustur hjem, og så gør vi alt det rigtige for at få alle klar til på lørdag, sagde Andreas Albers, som ikke forventer, at hans egen deltagelse er i fare.

- Jeg tror, at udsigten er meget fin, sagde han.

- Vi skal huske at glæde os til den kamp, der kommer. Vi spiller nu kun for at opnå noget. Vi kan ikke dumpe længere ned, som vi kunne i sidste sæson. Så vi skal bare gøre vores arbejde færdigt - og så må vi se, hvor langt det rækker, sagde han.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lystfiskere ser gerne flere havørne

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Venstresiden og målmand scorer højest

Annonce