Annonce
Viborg

Torsten Nielsen genvalgt som borgmesterkandidat - ny 'udflyttet' næstformand blev valgt ind

Torsten Nielsen fik et imponerende valg ved det seneste kommunalvalg. Blandt andet det har fået de konservative til fortsat at have ham som borgmesterkandidat. Arkivfoto: Morten Pedersen
Det Konservative Folkeparti har genvalgt eks-borgmester Torsten Nielsen som sin spidskandidat. Direktør i Nævnenes Hus er ny næstformand.

Viborg: Op imod et halvt hundrede medlemmer var mødt frem i musiksalen på Viborg Kulturskole, da Viborg Konservative Vælgerforening mandag aften holdt sin årlige generalforsamling.

Her var der ingen i tvivl om, at Det Konservative Folkeparti stiller med en borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg. Der var heller ingen tvivl om, at borgmesterkandidaten fortsat hedder Torsten Nielsen.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Til gengæld var der ændringer i organisationen, idet der blev valgt ny næstformand. Det drejer sig om Christian Lützen, som civilt er direktør for Nævnenes Hus, der blev skabt på baggrund af de statslige indflytninger af offentlige arbejdspladser. Lützen og familien drog med til Viborg, og nu involverer han sig altså også i lokalpolitik.

Han afløser Martin Ditlevsen, som ikke genopstillede.

Formand Carsten Stenrøjl blev genvalgt, og fra talerstolen glædede han sig over det flotte valg til Folketinget, som partiet fik i Viborg Kommune.

I den forbindelse takkede han de mange frivillige, der arbejder utrætteligt for de aktive politikere.

I sin beretning glædede Stenrøjl sig også over den store medlemsfremgang, vælgerforeningen har haft i 2019 og roste de syv medlemmer i den konservative byrådsgruppe. Partiformand og folketingsmedlem Søren Pape Poulsen udtrykte også sin taknemmelighed over den store opbakning, han oplever fra konservative i Viborg Kommune.

Kenny Schødt blev valgt ind i bestyrelsen sammen med Morten Frandsen, Ida Middelhede og Thomas Idon Nielsen, der alle blev genvalgt. Ejner Bank Andreasen, Jeanette Jansen og Carsten Vendelboe Højmark sidder fortsat i bestyrelsen. Suppleanter er Jesper Bech og Lea Munkholm.

Annonce
Christian Lützen, direktør i Nævnenes Hus, blev valgt ind som næstformand. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Rundt om Viborg

Afviser igen Apple-indblanding: Mail puster til konspirationsteori om Tjele-vindmøllerne

Viborg FF For abonnenter

Flere mandetimer til fysisk træning skal hjælpe unge spillere med vanskeligt spring

Rundt om Viborg

Konservative vil ikke lade sig presse: Siger nej til vindmøllepark

Annonce