Annonce
Bjerringbro

Torvets Køkken lukker

Torvets Køkken blev også kendt for sine lækre hjemmelavede hotdogs, som indehaver Birgitte Nyboe Christensen her viser frem ved en tidligere lejlighed. Foto: Christine Krüger Hansen
Fredag er sidste åbningsdag, inden Torvets Køkken lukker helt.

Bjerringbro: Lidt under to år blev det til for Torvets Køkken, der med Rene Poulsen og Birgitte Nyboe Christensen som indehavere, rykkede ind i den fine pølsevogn på Torvet i Bjerringbro i maj 2019.

Siden har de stået bag et koncept der både bød på frokost og aftensmad - en stor del af det som takeway - indtil corona ramte landet i marts sidste år.

Lige som mange andre i denne branche måtte Torvets Køkken også lukke i en periode, og selvom stedet siden åbnede op igen, har det ikke været muligt for Birgitte Nyboe Christensen, der i dag er ene ejer af Torvets Køkken, at få en levedygtig forretning ud af indsatsen.

Annonce

- Der er simpelthen flere udgifter end indtægter, siger Birgitte Nyboe Christensen, der efter påske har indledt den sidste uges åbning af mad-stedet.

Sidste åbningsdag er fredag den 9. april, og herefter skal Birgitte Nyboe Christensen bruge et par uger på at tømme og rengøre torvets pølsevogn, så den er klar til, at nye lejere flytter ind.


Der er simpelthen flere udgifter end indtægter

Birgitte Nyboe Christensen, indehaver af Torvets Køkken


- Den skal i hvert fald stå i bedre stand, end da jeg overtog den, siger hun, der sammen med Rene Poulsen dengang lagde rigtig meget tid, penge og knofedt i at få gjort lokalet rent og klar til brug.

Birgitte Nyboe Christensen har fået at vide, at der står en ny lejer klar til at overtage pølsevognen, men hvem eller hvad det er, ved hun ikke.

Selv skal hun nu koncentrere sig om sin anden virksomhed, restauranten Conrads Køkken, der ligger ved Klit Møller.

- Jeg har lige fået indrettet en vinbar i restauranten, fortæller Birgitte Nyboe Christensen, der glæder sig til kun at skulle koncentrere sig om én virksomhed.

- Det betyder dog ikke, at jeg ikke er ked af at skulle lukke Torvets Køkken, og især kommer jeg til at savne de faste kunder samt mine ansatte, siger Birgitte Nyboe Christensen med et trist smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce