Annonce
Bjerringbro

Hammerslag-vært: -Trækstien er den østjyske Camino

Aahuset var med i tv-programmet Hammerslag. Her taler værten Christian Degn med Astrid Holmris inden optagelserne begynder. Arkivfoto: Morten Dueholm
Bjerringbro fik god reklame i tv-programmet Hammerslag.
Annonce

Bjerringbro: - Trækstien er den østjyske Camino.

Sådan lød det fra værten i DR-programmet Hammerslag, Christian Degn, i tirsdagens program med to huse fra Bjerringbro. Programmet var god reklame, foruden billeder af husene og områdets smukke natur, viste programmet optagelser med både lystfiskere og kajakfolk fra Gudenåen.

Selv om Gudenåen løber gennem Bjerringbro, så er der ikke mange huse, som har åen i baghaven. Men det var lykkedes at få ikke et, men hele to huse med Gudenåen meget tæt på med i programmet.

I det populære program skal to hold med hver to ejendomsmæglere gætte, hvilken pris husene er solgt til, men det lykkedes ikke at gætte prisen på hverken Aahuset eller villaen på Fredensvej 25. Begge huse blev beskrevet som en klar femmer på en skala fra ét til fem.

Det var ejendomsmæglerfirmaet Lillienhof, som efter 142 dage solgte Aahuset til 1,7 million kroner. Deltagernes gæt var på 1,3 million kroner og 1.650.000 kroner.

Prisen på villaen på Fredensvej var 2,8 million kroner, og huset blev solgt på 73 dage, holdene gættede på en pris på henholdsvis 2,1 og 3,9 million kroner. Det var Nybolig Ulstrup-Bjerringbro, som stod for salget.

Aahuset har som tidligere våbendepot for modstandsfolkene under anden verdenskrig en helt særlig historie. De gemte 4.000 våben i det lille hus. Modstandsfolkene blev angivet kort før krigens slutning.

I hvert program skal ejendomsmæglerne gætte priser på tre huse, og programmet sluttede med et hus i Laven ved Ry.

Aahuset ligger idyllisk ned til Gudenåen. Arkivfoto: Lillienhof
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce