Annonce
Viborg HK

Træner holdt bagspiller på bænken i kampens slutfase: Vi satser ikke med hendes helbred

Jakob Vestergaard (i baggrunden) var ikke i tvivl om, at Laura Damgaard skulle blive på bænken til sidst. Foto: André Thorup
Laura Damgaard slog sit knæ og forlod banen ved stillingen 21-20 til Team Esbjerg. Hun følte selv, at hun nok godt kunne have spillet videre, men hendes træner ville ikke risikere noget og holdt bagspilleren ude i resten af kampen.
Annonce

Esbjerg: Med et lille kvarter tilbage af kampen mod Team Esbjerg forsøgte Laura Damgaard sig uden held med en fodfinte og blev efterfølgende liggende på halgulvet.

Hun fik hjælp fra fysioterapeuten og måtte med en tur ud på bænken. Der blev hun siddende resten af kampen, mens Team Esbjerg løb fra Viborg HK og forvandlede stillingen 21-20 til slutresultatet 29-22.

- Jeg landede ned på det dårlige knæ, men jeg tror bare, at jeg blev forskrækket, sagde Laura Damgaard, da hun kom ud af omklædningsrummet med kurs mod spillerbussen.

Bagspilleren er først for nylig kommet tilbage efter en fire måneders lang kamppause på grund af en korsbåndsskade.

Så du havde ikke lyst til at komme på banen igen senere i kampen?

- Jo, jeg følte egentlig, at knæet var fint, men Jakob valgte, at jeg ikke skulle ind mere.

- Der er altså ikke sket noget med dit knæ?

Nej, ikke umiddelbart, sagde Laura Damgaard

Men selv om Laura Damgaard måske nok var i stand til at bidrage i kampens slutfase, så var cheftræner Jakob Vestergaard ikke i tvivl om, at hun skulle blive ude.

- Vi er ikke et sted, hvor vi satser med hendes helbred. Længere er den ikke. Når hun slår det knæ, som hun lige har haft en korsbåndsskade i, så skal hun selvfølgelig ikke ind igen, sagde Jakob Vestergaard.

- Der komme flere vigtige kampe fremover, hvor hun forhåbentlig kan være med i stedet for, sagde han.

Annonce

Vores egen skyld

Laura Damgaard stod efter nederlaget til Team Esbjerg med en bitter smag i munden.

Hun følte nemlig, at Viborg HK havde haft muligheden for at besejre topholdet.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg, at det er vores egen skyld, at vi ikke vandt. Hvis vi i anden halvleg var blevet ved med at spille godt, så tror jeg, at vi havde taget sejren.

- Men i anden halvleg kunne vi ikke score længere. Esbjerg satte en anden keeper ind (Rikke Marie Granlund, red.), som vi havde enormt svært ved at passere. Det ændrede kampen, for vi kom egentlig til nogle fine chancer, men vi manglede at putte dem ind, sagde Laura Damgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Annonce